Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő, és milyen edzés...

Mennyi idő, és milyen edzés kell egy ilyen testhez?

Figyelt kérdés

Gondolom ment a szteroid is,de anélkül mégis mennyi. (nézzük főleg a hátukat) és ha tudtok valami részletes egészen pontos edzést mondani azt megköszönném!

Köszi előre is.

Itt a vidi: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MSwo..

2013. júl. 25. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet ezt megmondani, mindenkinél más.

Akik ilyeneket kérdezgetnek, szarnak az egészre

a googlet meg tudod használni

2013. júl. 25. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
62%

Koksz nélkül soha nem éred el. Én 28 éve edzem marha keményen, tökéletes étrenddel és nem lettem ekkora ilyen zsírmentesen.

Esetleg extrajó genetikával, de szerintem az nagyon ritka.

2013. júl. 25. 18:54
 3/4 Viko Barstarzz válasza:
mondjuk van benne egy "kisebb"-nek tűnő tag is. Fekete trikó rövid haj fehér fülhallgató. Szerintem ő a legfiatalabb, az ő alkata szerintem elérhető, cuccos nélkül, de nagyon sok idő(évek) nagyon sok folyamatos, szabályos, munka. Iszonyat igényes étrend. (Nőjél is, szálkás is maradj). Nagyon sokba kerül, nagyon hosszú távon, de meg kell próbálni.
2013. júl. 25. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
ja, az még lehet.
2013. júl. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!