Eredményes lehet ez a szálkásító edzésprogram?
Heti öt edzés, 20 perc intenzív ellipszis tréneres edzés, utána váltakozva, egyik nap hasizom erősítés (többféle hasprés, lábemelés), másik nap pedig többféle súlyzós gyakorlat. Emellett természetesen tudatos étrend (+fehérjeturmix).
17/F, átlagos testalkat
Nem jó. Mindig előbb legyen a súlyzós edzés, ez aranyszabály. És diéta alatt aerob kell, nem intenzív kardio, mert izmot vesztesz.
Az étrend a lefontosabb, legyen meg kb 2,5g x ttkg fehérje és alacsony ch kell.
Értem, köszi! És időben ez a 20perc aerob elég?
178cm / 63kg vagyok, akkor kiszámolva olyan 160g fehérjét kellene bevinnem naponta. Ennek mekkora része lehet fehérjeturmixból? 20g-os egy adag, mennyit célszerű inni belőle? Reggel egyet, edzés után egyet?
Annyi mehet simán, max a fele legyen tápkiegből.
40 perces 130 alatti pulzusú aerob kellene. De jó lesz edzés után 30 perc is, ha nem megy (pl nincs rá időd). Majd ez után idd meg a turmixot. De a legjob az lenne, ha teljesen külön időpontban lenne az aerob edzés. Ha megoldható.
Például úgy, hogy egyik nap csak aerob edzés, másik nap meg mehet a hasizom és súlyzós gyakorlatok? Vagy aerobnak mindennap kellene lennie?
Hasizomnál viszont nem jobb, ha előtte van az aerob? Úgy olvastam, hogy 15-20 perces aerob után érdemesebb hasizmozni.
Minden világos, köszi, sokat segítettél!
Úgy raktam össze, hogy hétfőn és csütörtökön 30 perc aerob és hasizom edzés, kedden és pénteken pedig súlyzós edzés és szintén 30 perc aerob. Ez a 4 edzés, 3 pihenőnappal elég egy hétre? És akkor a napi fehérje felét turmixból, másik felét pedig rendes táplálékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!