Én egy 15 éves fiú vagyok majdnem 190 cm és kb 65 kg. Otthon szoktam edzeni minden nap, de mégsem látok változást. Vajon mi lehet a probléma? Ha valakinek van egy jó ötlete edzésprogramra az kérem válaszoljon.
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 18:41
1/6 anonim válasza:
őő.ja megvan.
Rossz az étrended vagy/és már túl könnyűek a súlyok/gyakorlatok, és durván meghaladják 8-15 ismétlésszámot.
2/6 anonim válasza:
A másik dolog nem kell mindennap edzeni, mert az izmoknak pihenésre is szüksége van.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! valószínűleg az étrenddel lesz a gond... 1. keveset eszek 2. abban a kevés ételben nincs elegendő fehérje
2013. júl. 12. 21:08
4/6 A kérdező kommentje:
és még a 2kg-os súlyokról nem beszéltem...
2013. júl. 12. 21:14
5/6 anonim válasza:
Még egy probléma: Az izmok nem hetek, hanem évek alatt nőnek. Ha fél év alatt nincs változás, majd akkor kell gondolkodni, hogy valamit elrontottál. És valóban ne edz minden nap, mert az izmok nem tudnak regenerálódni, és egyre gyengébb leszel
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2013. júl. 12. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!