Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítésbe szeretnék belevág...

Testépítésbe szeretnék belevágni, de van 1 kis probléma?! Bőv lennt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

176cm,86Kg 16F.

Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kezdjek neki a testépítésnek. Már hamarabb is kezdtem volna, de elsősorban fogynom kéne hasbol korubelul 10kg-t es nemutolsósorban most korubelul 1 hónapja kificamodott es megrandult a terdem. :(

Így most meg sportolni ,,nemtudok" hisz épp, hogy megtanultam vele normalisan jarni. Azt szeretném tőletek kérni, hogy jo par tanacsot adjatok mar nekem, hogy hogyan is kezdjek bele ebbe az egeszbe. Figyelembe veve a terdserulesemet!

Edzestervet/edzesterveket, dietat stb...

Nagyon szepen koszonom elore is!

2013. júl. 7. 03:25
 1/1 anonim ***** válasza:

1. gyógyuljon meg a térded.

2. a testépítés elméleti hátterét áttanulmányozva (ami nélkül fölösleges lenne bármit elkezdeni, csak sorra írnád itt ki a kérdéseket) tisztában leszel vele hogyan kellene leadni a pocakot, aztán hogyan kell enni és edzeni hogy növekedj - már izomzatilag.

Szerintem ezért előbb olvass sokat, aztán konkrét kérdést tegyél fel.

1. mert mindenki szívesebben válaszol ha látja/tudatod hogy a magad részéről sem voltál rest válaszokat keresni

2. mert alapismeretekkel már érteni fogod a válaszokat, addig ha írunk lehet nem is értenéd miért írunk valamit, ez meg idegesítő, mert fölösleges szinte az írás.

Olvass! Builder.hu, tesztoszteron.hu.. !

2013. júl. 7. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!