Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Üdv, Edzés hogy alkalmazható...

Üdv, Edzés hogy alkalmazható ennél?

Figyelt kérdés
Vagy ha mondjuk kondiban lábra edzek és mondjuk egy fél óra múlva áttérek felső testre, tehát ott edzek mondjuk egy órát, és ha végén eszek fehérjedús ételeket, akkor hatni fog a lábra,combra,mert azt olvastam hogy edzés után félórával be kell juttatni az fehérjés ételt. Vagy úgy érdemes ha edzek lábra eszek és folytatom felső testrészem? Értelmes válaszokat.

2013. júl. 24. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell enni minden testrész után. Honnan vetted ezt?

Eddz le amit akarsz kb max 60-70 perc alatt keményen, majd egyből utána tejsavóprotein shake, majd erre 40-50 percre szilárd kaja.

2013. júl. 24. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát tudod olvastam a neten hogy edzés után félóra be kell juttatni valamilyen módon hogy tudjon használni beépülni.de akkor ez ezek szerint nem igaz? :)
2013. júl. 24. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Montez: nem vagyok még túl tájékozott ezekben a dolgokban, elárulod mi az a 'tejsavóprotein shake'
2013. júl. 24. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Edzés után fél órán belül, de nem minden testrész után. Nem azt írják, hogy minden fél óra edzés után kajálj, hanem a teljes edzés után.

Veszel tejsavóproteint és vízzel egy shakerben összerázod, majd megiszod. Keress rá ezekre: mhn whey pro, scitec 100% whey professional, biotech nitro pure whey gold, vpx syngex, stb, millió van.

2013. júl. 24. 15:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi.
2013. júl. 24. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!