Fél év alatt mennyit lehet erősödni? Többi lent.
Sziasztok!
183 cm magas vagyok, 67 kg, 17 éves. Nemrégiben eldöntöttem, hogy elkezdek edzeni és végre kezdek valamit a testemmel, ebben kérném segítségetek. Sok dolgot olvastam sok oldalon a tömegnövelésről, az edzésről stb., a kérdésem az lenne, helyes táplálkozás mellett milyen táplálékkiegészítőket fogyasszak, amik nem teszik tönkre a szervezetem, de segítenek az izom felszedésében? Illetve kb. fél év alatt mennyire látványos eredményt tudok elérni? Tudom, hogy nem megy egyről a kettőre, de nagyjából tudni szeretném. Kérem csak az válaszoljon, aki ért hozzá.
17/F
Naturálban max havi netto 1kg izomnövekedés lehet, ha rendben a kaja, edzés, genetika. Persze több lehet a tömegnövekedés, de a színizom az max ennyi lesz.
A tápkiegek nem tesznek tönkre, egy edzés utáni protein + dextróz nem ártana vagy egy jobb tömegnövelő, amiben legalább 30% fehérje is van és nem csak egy raklap cukorból áll. Pl mhn gainer, jumbo proff, volumass 35. Ezek jók.
Montez te jársz edzeni is, vagy csak itt válaszolsz?:D
Na a viccet félretéve és a kérdésre válaszolva, fontos a tömegnövelő étrend, ill. tömegnövelő. Edzés utáni fehérjeturmix ill. szénhidrát(pl. Carb-F). E mellett nem szabad elfeledkezni a vitamin és ásványianyag bevitelről sem(nagyon fontos!), amiből én a Multi Pro-ra esküszöm.
Nos akkor a sok félreértést itt most szeretném tisztázni.
Szinte biztosíthatlak, hogy táplálék kiegészítőkkel semmire nem fogsz menni, ha így lenne, akkor az emberek 90%-a, aki lemegy edzeni az jól nézne ki és erős volna.
Mivel ezek legális szerek, akkor bárki izmossá válhatna velük.
(Nekem nem sikerült a 14 év alatt sem!!!)
Az esetek többségében nem így van és mert senkinek nincs havi több millió pénze, az edzésre fordítani.
Egy külföldi sponzorált testépítő havi 10-15.000.- dollárt eszik meg és költ a megjelenésére.
Lényegében semmire nem kell csodaszerként tekinteni, amit meg tudsz venni a boltban.
Inkább étkezz egészségesen és bőségesen, élvezd az életet,az ételek ízét, az edzést, bulizz sokat, legyél boldog, kiegyensúlyozott és sz@rd le azokat, akinek nem tetszik ez.
Járok edzeni, de most itthon nyomom. Itt egy mostani képem:
43 vagypk, 28 éve edzem, de ennél jobb voltam. Naturálban 4-5 évig tudsz jól fejlődni, utána annyi. Én nem koxoltam, most is naturál vagyok, ezt tartom több évtizede.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.:)
Tehát akkor összefoglalva milyen étrendre van szükségem, hol tudnék utánanézni, esetleg összeállítani, gondolom van erre oldal, vagy ilyesmi. És a tömegnövelőből melyiket gondoljátok legjobbnak?
Tömegnövelő étrend kell, keress rá, ott lesz a sárga színű oldalon.
Vagy töltsd le a sárga kapszula című könyvet netről. Minden benne van. Nem szabad linket tenni, két hónapig voltam ezért letiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!