Kreatin szedése?
Figyelt kérdés
Egy éve járok terembe,rengeteget javult a kondícióm,meg is látszik rajtam.Szeretnék kreatint szedni.Vettem Biotech 100% kreatin monohydrate-ot.Jól összerakott tömegnövelő étrend mellé szedném,vitaminokkal.Viszont a szedésével kapcsolatban olvastam több oldalt.A boltban azt tanácsolták,hogy egy feltöltő hetet követően 2 hónapig szedjem,majd egy hónap szünet.Több magyar oldalon is ezt tanácsolják.De a külföldi weblapokon(pl.simplyshredded.com) azt olvastam,hogy fölösleges a feltöltés és a szünet is.Azzal kapcsolatban sem egyeznek a vélemények,hogy mennyit érdemes szedni.Van valami egyenlet erre?2013. júl. 24. 21:58
1/2 anonim válasza:
6 napg feltöltés, napi 0,3g x ttkg mennyiséggel, de ez négy adagban menjen be. Pl 70 kilós testtömegnél 4 x 5g.
Majd szintentartáshoz ennek a fele kell, ez pedig mehet tovább még 30-40 napig. Majd egy-két hónap szünet.
Lehet nem kúraszerűen is alkalmazni, de általában az megfelelőbb.
2/2 tap bela válasza:
természetesen lehet nem kúraszerűen alkalmazni. Napi 3-4g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!