Ez így megfelelő tápanyagbeosztás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
73kg/188cm vagyok és extrém nehezen hízok..ezért is dobtam meg a kajámban picit a ch-t meg a zsírt..Tudni kell, hogy minden reggel futok 3km-t meg délutánonként picit kardiozok[traktorgumi borogatás, egy kis zsákolás] ezért is dobtam meg a max kalóriám 400-500al, hogy ha még ezeket el is égetem +ban legyek..
Jelenleg így néz ki az össze tápanyagbevitelem:
fehérje:243.02 ch:571.97 g. zsír:142.16 g. kalória: 4600.64 kcal
Változtassak rajta valamit? A zsírt picit sokallom!? Nem rég kezdtem el edzeni havonta szeretnék úgy 1kg izmot és fél kg zsírt felszedni..
2013. júl. 22. 15:11
2/2 anonim válasza:
Ha nem rég kezdted, akkor majd meglátod, hogy pár hónap alatt milyen ütemben haladsz, de ha tényleg extrém nehezen hízol, akkor nem kéne ilyen sokat aerobozni, kardiózni, ha te tömeget szeretnél növelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!