Szerintetek spartacus edzésterv és fegyencedzés kiegészíti egymást?
Kedves első válaszoló!
Az izom növeléshez nem kellenek SÚLYZÓK, se semmilyen sz*r kondis cuccok. A Fegyencedzést, azaz a Calisthenicset már az emberiség kezdete óta csinálják, és amikor még nem volt kondi, akkor egy nőben több erő volt, mint egy " mai világ legerősebb kondis emberében. " Én is jártam egy csomó ideig, de hidd el, hogy szét baszta az ízületeimet. Volt egy edzőm, aki azt mondta, hogy ha kondizok, akkor kihagyhatatlan a gyógyszerek, azaz a protein, szteroid... Onnantól ott hagytam. És őszintén semmit sem változtam, pedig pont úgy csináltam, ahogy írták.
Majd elkezdtem a fegyencedzést, és nem régóta csinálom, de már olyan izmot, és erőt pakoltam magamra, hogy egy kondis ámulna-bámulna.
A haverjaim, akik kondiznak, azok azt mondták, hogy " Én természetesen csinálom úgy, meg így ", és kiderült, amikor ott hagyta a kondit pár hétre, akkor vizes lett a keze, és izom helyett víz volt. És még mutatták nekem, hogy miért van ez? Meg csodálkoztak, hogy az egy kezem olyan erős volt, mint annak a kettő keze, aki 5 éve kondizik...
( Mondjuk paraszt munkákat is végzek, de az nem számít annyira. :) )
Szóval ha nem akarsz agyonszteroidozott ember lenni, akkor csináld a Fegyencedzést.
Lehet izom növelésre, erő növelésre, illetve állóképesség növelésre használni.
Attól függ, hogy mi a célod.
Az erő növeléshez a 1-5 ismétlésszámot kell végezned, közben jön közepesen az izom is.
Az izom növeléshez 6-12 ismétlésszámot kell végezned, közben jön közepesen az erő.
Az állóképesség növeléshez +12 ismétlés számot kell végezned.
2-3 sorozattal.
Jó edzést!
Ha segítség kell, akkor írj Privátot! :D
58%-os válaszoló te vagy nagyon buta.
Kérdező Fegyencedzéstől ne várj nagy izmokat mert nem arra találták. Azzal az ismétlésszámmal és sorozattal ami ott megvan adva szinte lehetetlen izmot építeni + kicsi a terhelés.
Montez jól írta a nagy izmokhoz kondi tömegnövelő étrend kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!