Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő múlva látszik meg...

Mennyi idő múlva látszik meg az edzés eredménye?

Figyelt kérdés

3 hete kezdtem edzeni, múlt hét végén kaptam meg az edzéstervemet. Heti négyszer járok, edző által kidolgozott edzéstervet végzek.

15 éves vagyok, 183 centi vagyok és 82 kg voltam márciusban, azóta sikerült 75 kg-ra lefogynom csak az esti evés elhagyásával. Minden este futok, persze az alapoktól indulok, 6 körrel kezdtem, ami 1000 méter körül volt, most 14-nél tartok és fokozatosan emelem tovább. Az étrendemet úgy alakítom, hogy közel 3000 kcal táplálékot vigyek be naponta, ami elméletileg elég kell, hogy legyen.

Mikorra látszik meg az edzés eredménye? Nem voltam eddig sem kövér, sem túlsúlyos, csak a pólóm alatt én láttam, hogy zsírpárnáim vannak, ezért szeretnék szálkásodni, szeretném ha az izmaim kifejlődnének, látszanának.

Ha valamit nem jól csinálok, kérlek titeket írjátok le komment formájába, szeretném elérni a legjobb formát a nyár végére. Esetleg adhatnátok tippeket is, amivel hatékonyabbá lehetne tenni a fejlődésemet. Szereket nem szedek, nem is szeretnék.

2013. júl. 9. 21:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Már a nőket kell lelökdösnie az izmos combjain feszülő boxeréről, nem ér rà ide írni xd
2022. jan. 31. 13:17
 22/24 anonim válasza:
100%
És most? xd eltelt 9,5 év, ennyi idő alatt olyan keményre gyúrhatta magát, mint a kád széle xdd
2023. jan. 10. 13:48
 23/24 anonim válasza:
100%
De hülyék vagytok XDDDD
2023. jan. 29. 14:23
 24/24 anonim válasza:
69%
Remélem nem fogytál el teljesen😢
2023. febr. 5. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!