Mikor lesz szemmel látható eredménye? (bővebben lent)
12 napja naponta biciklizek esténként 10km-t szobabiciklin átlag 25km/órával, ez nagyjából 25 perc intenzív kerékpározás minden nap.A biciklim kalóriaszámlálója szerint egy ilyen 25 perces(10km-es) kis "edzéssel" kb 500 kalóriát égetek el.A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő után lesz szemmel látható (vagy mérleggel mérhető) eredménye? Vagy esetleg valamit rosszul csinálok? Sosem csináltam ezelőtt ilyet, többet kellene, vagy nehezebb fokozaton? Jól jönne néhány tipp.
Étkezésemről annyit, hogy igyekszem kevés szénhidrátot bevinni (minél kevesebb édességek enni), hétvégén, kaja után egy két péksütemény lecsúszik, de kb ennyi a héten, ha a reggeli gabonapelyhet és kakaót nem számoljuk.
Célom, hogy a testzsírszázalékomat a minimumra csökkentsem. 18 éves fiatalember vagyok 175 centivel és 63-64 kg-mal.
Remélem mindent leírtam, előre is köszönök minden építő jellegű hozzászólást!
Sajnos nem vagyok nagyon otthon ezekben a dolgokban, fogalmam sincs hogy számolgassam magamnak a fehérjét és a zsírt.
A kerékpározáshoz, akkor azt mondod, hogy többet kellene? Tehát tegyük fel kétszer ennyit, 20km-t? Írjatok tanácsokat, vagy bevált módszereket, teljesen kezdőként, minden segítséget szívesen veszek.
be is b@szna ha 25 p szobabringával el lehetne égetni 500calt:D.
gondolom a bicaj komputere nem kér beállításnál magasságot,testsúlyt,életkort,nemet,tehát az időn és sebességen kívül más hasznos adatot nem mér.
a szobabringa 40 percről indul.
amúgy meg a legdurvább crossfit,vagy kettlebell,ugrókötél edzés nem tud levinni az emberről 500calt 25 p alatt.
ezt a testzsírcsökkentést meg fontold át kb 82-85 kilósan újra.
így is ropi lehetsz.
1. Te ne akarj sehova se fogyni. Izmosodni kellene inkább.
2. Szobabiciklitől sokat ne várj, főleg ne a computer-étől.
Tudom, hogy vannak típusok, de én már átestem a serdülőkori változásokon, legalábbis úgy érzem.
Az előbbi válaszolónak: nem vagyok ropi, sőt a hasamon és a derekamon látszik az a bizonyos "úszógumi" és azt szeretném elvarázsolni.
Izmosodni nincs időm se pénzem.
Szia!
Szálkásíts le. De könnyű leszel.
Picit lehetne elöbb, izmosodni, csak pár kilót, egy 5öt (Azt sem könnyű)
és utána leszálkásítani étrendel, meg tekeréssel (Heti 3-4 elég, de akkor 1 órát) Mmint mikor szálkásítasz.
Ha meg nem, kell izom, legyen csak szálkásíts. Étrend (kevés kaja, de az minőségi) és a heti 3-4 aerob mozgás kb 3-4 óra egy héten. Ne a kalória égetést számold, fölösleges, lassú, számold ki hogy mennyit eszel, tartsd magad, legyen kevesebb mint lehetne.
(Izmod sínylené, ezért kell sok fehérje, meg kis edzés, különben izom megy háj marad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!