Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mikor lesz szemmel látható...

Mikor lesz szemmel látható eredménye? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

12 napja naponta biciklizek esténként 10km-t szobabiciklin átlag 25km/órával, ez nagyjából 25 perc intenzív kerékpározás minden nap.A biciklim kalóriaszámlálója szerint egy ilyen 25 perces(10km-es) kis "edzéssel" kb 500 kalóriát égetek el.A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő után lesz szemmel látható (vagy mérleggel mérhető) eredménye? Vagy esetleg valamit rosszul csinálok? Sosem csináltam ezelőtt ilyet, többet kellene, vagy nehezebb fokozaton? Jól jönne néhány tipp.

Étkezésemről annyit, hogy igyekszem kevés szénhidrátot bevinni (minél kevesebb édességek enni), hétvégén, kaja után egy két péksütemény lecsúszik, de kb ennyi a héten, ha a reggeli gabonapelyhet és kakaót nem számoljuk.

Célom, hogy a testzsírszázalékomat a minimumra csökkentsem. 18 éves fiatalember vagyok 175 centivel és 63-64 kg-mal.

Remélem mindent leírtam, előre is köszönök minden építő jellegű hozzászólást!

2013. febr. 11. 19:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyébként ne akarj fogyni,mert neked 170centisen ráadásul 18 évesen 63kg nagyon kevés.Én vagyok 14 évesen 56-59kg és 157cm és szerinted én hájas vagyok,pedig nincs rajtam izom.

Inkább híznod kellene vagy izmosodni.

2013. febr. 13. 16:54
 12/15 A kérdező kommentje:

Zavar az úszógumim, mit lehet ezt másképp leírni, tudom, hogy optimális a testsúlyom, de valahogy mégsem úgy nézek ki, ahogy kéne, hasamon és derekamon ott az a bizonyos és attól akarok megszabadulni.

Linkelnétek pár oldalt, ahol jó le van írva egy szálkásító étrend, tippek tanácsok stb. Nem akarok magamtól keresgetni, nehogy rosszat olvassak véletlenül...

2013. febr. 15. 19:38
 13/15 Linkoln ***** válasza:

Szia!

Küldhetnél egy képet. majdnem biztos hogy arra a kis zsírra gondolsz ami genetikádtól adódóan ottvan, és csak úgy szedheted le hog teljesítményben romlassz, és maint nem figyelsz oda, visszaszeded. Egy kis zsír a derekadon valószínűleg van genetikából.

Ha tényleg sok, akkor csak arra figyelj hogy kevesebbet egyél mint kellene, és az legyen mind minőségi.

Vitamin, fehérje, ásvány, kevés zsír, cukor. És heti 3-4szer 40-60 perc aktív mozgás (futás, bringázás, gyorsgyaloglás) nem halálian fárisztóan, de azért haladj.

2013. febr. 15. 21:02
 14/15 Linkoln ***** válasza:
Kis kiegészítés, ezzel egy két hónap alatt lemegy az a 1-2 kiló ami fölösleges, de sok fehérjét egyél és legyél rendszeres, vagy az a ksi izom megy le. Mert a szervezet nem véletlen tart ott egy kis zsírt, ha el akarod venni tőle meg kell vele dumálni. Fehérje, mozgás, és nem zsír meg ülés.
2013. febr. 15. 21:03
 15/15 anonim ***** válasza:

ezen web lap meg adja a választ a kérdésedre.

[link]

2013. febr. 16. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!