Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » T. Rbo diétázom, milyen...

T. Rbo diétázom, milyen mozgás segítené elő jobban a fogyást?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan ellene vannak ennek a diétának, de csak 4 kilótól szeretnék megszabadulni, főzni pedig nincs időm, na meg csirkemellre és drága zöldségekre/gyümölcsökre sincs pénzem.

Ez a 6. napja a kúrának, 64 kg-ról indultam, most vagyok 62,3 kg.

(Tudom, hogy ez bőven nem csak zsírból ment...)

Rengeteget iszom vizet, zöldségleves levét, meg uborkás-citromos-gyömbéres-mentás vizet. (Meg kávét...)

Kb. minden második nap bringázom (20 perc) vagy sétálok (1-2 óra).

Érdemes lenne most mondjuk pilateseznem? Vagy ilyenkor jobb a séta+bringa? Esetleg más mozgásforma?

(Úszni és konditerembe sajnos nem tudok eljárni.)

Ja, lány vagyok, 22 éves, főleg fenékre és combra híztam kicsit, meg van egy kis pocakom, amitől az istenek sem tudok megszabadulni. (A karom és a vádlim legalább nem vészes...)

És egy kis tokám is van.

+ Gerincferdülés.

Előre is hálásan köszönöm a válaszokat!:)

2013. júl. 8. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hogy miért orbitálisan kaksi termék ez a dumbó diéta? Vajon miért nem lehet leírni a nevét itt? (mert a gugli kihozná, ahogy elmondjuk mennyire fosch) Néztél már összetételt? Még a saját oldalán is titkolják, de ezt találni máhol:

[link]

42% fehérje, 45% szénhidrát, a zsír meg valami tömegmegmaradási törvényt sért. Több van egy kisebb adagban, mint 100 grammban.

Mindezt 6-7000 forintos áron FÉL KILÓÉRT! És közben jajongsz, hogy nincs pénz rendes kajára... Elárulom, hogy ha jó helyről veszi az ember, annyiért, amennyiért ebből kap 1 kilót, akár 5öt is kaphat, és az 80% fehérje, nem a fele. Ez inkább tömegnövelő, mintsem diétapor...

De az elsődleges az étrend legyen, legalább valami minimális gerincet adj a dolognak, mert anélkül a kiegészítő sem ér semmit. Ha tiszta rendetlenség a szobád, nem segít rajta, ha bedobálsz pár rododendront esztétikai szempontból.

2013. júl. 8. 19:21
 12/15 anonim ***** válasza:

"6,2 g/100g-ban 7,1 g/egy adagban"

Vagy a Roxfortban tanultak, vagy beleszámolják a hozzátöltött tejzsírt. Azért ehhez nagyon erőltetni kell a hülyeséget, nem tagadom.

Sperseus!

Na igazából ezért nem vagyok én akkora fehérje fan :D

2013. júl. 8. 21:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát ez elég elkeserítő... de amúgy azt hiszem (most nem megyek le megnézni a dobozt) de az adagba már tényleg beleszámít a tej is.

Az ára meg hát igen, nem kevés, de nekem 6 napig kitart.

A zöldséglevest 2 napig eszem, a zöldségeket megeszik a többiek,... szóval igazából napi max. 1300 Ft-ból megvan a kajám, 433 Ft pedig egy kajáért ma már nem annyira durva...

De mindenképpen utánanézek más fehérjeforrásoknak!

Köszönöm a segítségeteket!:)

2013. júl. 8. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Én most nézegetem a 200 ft/ fél kg teszkós csirkemájat, igazából én is normális áron ki akarok jönni a napi kajával, lehetőleg azért lisztmentesen, fehérjedúsan, zöldségekkel, zsírtól nem idegenkedve.

Hát nem könnyű, és nagyon nem mindegy hogy mennyibe kerül egy nap, mert van 30 egy hónapban.. Mellég alap tápkiegekre sem futja éppen, d-vitamin nem is kell most szép napos idő van, de c-vitamint azért nem vetném meg, omega3, k2-vitamin, ezekről úgy álmodozom. :D

2013. júl. 8. 22:48
 15/15 anonim ***** válasza:

6 napig? HAT napig? 3^2-3 napig??? Mennyiért veszed?

Számoljunk mondjuk 6ezer forinttal per 525 gramm, ebben van 220 gramm fehérje (ami eleve szója, olcsóbb fajta). A fehérjének kilóját kapod tehát 6000/0,220= 27272 forintért.

Huszonhétezerért egy kiló szójafehérjét.

Azt vágod, hogy bioboltban ez kb 1-2 ezer forint körül mozog? Milyen háziasszony leszel te? :D Csődbe megy a háztartás! Napi ezer forint csak ez a fosch, ahelyett, hogy lehetne a heti/kétheti adagod ennyi.

Mondom, én - némi kedvezménnyel, ami gyakran van - 13481-ért vettem 5 kiló, 80%-os tejsavófehérjét (jobbnak mondják, mint a szóját), és így a fehérje kilóára 3370 ft volt. Kis különbség.

És hogy te ezt még tejjel iszod, ami egyrészt diétában felejtős, másrészt porral is felejtős, még röhejesebbé teszi a dolgot.

2013. júl. 9. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!