Fehérje turmix telít? ( többi lent)
Reggel hús és tojás helyett már fehérje por?
Eddig mit ittál? Nem tetszik ez a borsós. Eddig sima whey volt?
Nem épp helyette, hanem kiegészítésként, ugyanis ugyanúgy fontos reggel a gyors fehérje mint edzés után.
Amúgy meg eddig is kevertet ittam. ( magam keverem, így egy kicsit olcsóbbra jön ki!) amúgy meg nem tom mi bajod a borsófehérjével :S kella lassabban felszívódó fehérje is ugyanis nincs fehérje raktárunk szal ha csak savófehérje izolátumot innék pl 30g ot abból úgy 26-27 g fehérje és mivel izolátum ezért 10-15 perc alatt felszívódik és annyi fehérjével nem tudsz hirtelen mit kezdeni ezért egy része vizelettel távozik! Amúgy még nem kaptam választ telít-e
Majd jön válasz hogy telít-e.
Ha húst ennél (mert húsevő vagy) akkor zsírhoz is jutnál, hosszan lenne aminosav felszívódás a bélcsatornádból és telítene a zsír.
Említettem hogy HÚSEVŐ vagy, a mindenevő egyik fele ez. Húsevő borsó fehérjét eszik. Erről meg a vega csajok jutnak eszembe, nemáááár. Egy férfi húst vagy tojást reggelizik, főleg ha edz, és az edzése izomfejlődést is szolgál. Te testépítés témában kérdeztél tehát..
Gyors fehérje meg reggelire, hit kérdése.
Hmm? A húsevők is esznek növényeket. Mi még alkalmazkodtunk is a zöldségevéshez, ettől még alapvetően húsevők vagyunk.
Hogy jön a rizs? Én senkinek sem ajánlok rizsevést. Testépítőknek én a ketogén tömegnövelést ajánlom, ami elég húsevős.
Lehet mégis olyan okos vagyok mint a hírem, a 44% meg csak egy menő szám, majd leírom miért.
44 44 az volt a szép idő ____ ültek a gáz____ körül....
Ezért 44? XD :D
Amúgy meg az hülyeség, hogy húsevők vagyunk. 1 fogunk árulkodik, hogy mindenevők vagyunk, 2 a hosszú belünk is a növény emésztéséhez alkalmazkodott. Amúgy én nem esznek zöldséget, én is azt vallon, hogy a zöldség az állatoknak van... De azt nem tagadom, hogy az embernek is szüksége van zöldségre, ami nálam csak a borsó bab krumpli rizs és néhány gyümölcsökből áll
Magyar lakosság: 56% elhízott, 44% értékeli amit fogyókára témában írok.
A húsevő egy hangzatos kifejezés, mert húsra van szükségünk, legegyszerűbb táplálék hogy megőrizzük az egészségünket. Hosszú a bélcsatornánk hogy elboldoguljunk a növényekkel is, és mutatja a fogazatunk a mindenevést, igen.
De mégiscsak ragadozóként gondolsz magadra, ahogy én is, és ez jó életmód.
Kíváncsi vagyok milyen aminosav van egy növényben, ami húsban nincs (és nem tudok utána olvasni, mert amit olvasok ott eddig sosem találkoztam még ezzel).
Amíg igazi húsevők is fogyasztanak növényt (pl. növényevők gyomrából nagyragadozók) én addig ki fogom nyírni a salátát és eszem a sonkához. Én rohadt nagy növényevő is vagyok, sőt még vegának is szoktam mondani magam.
Csak 'ovo-fisco-diszno-csirko-marho-vega' a megfogalmazásom, azaz növényeken kívül ilyen állati forrásokat még fogyasztok. Opcionálisan belekerülhetnek egzotikusabb dolgok is természetesen. Mindenhez zöldeket eszem egyébként. Pörköltet csinálok káposztából, jó sok fokhagymával. Cukkini szeleteket sütök, paprika-paradicsom a reggelim 50-70%-a !!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!