Egy héten hányszor kell alkarra edzeni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 21:07
1/6 anonim válasza:
Ha súlyzózol, akkor szerintem csak olyan napon csináld, hogy utána legalább 2 pihenőnapod legyen, mert ha az alkarod bedurran, akkor nem lesz kedved súlyzókat emelgetni. Minden súlyzós gyakorlat alkar gyakorlat! Én heti egyszer, pénteken csinálom, de akkor megkínzom magam.
2/6 anonim válasza:
2 a minimum,de alkati kérdés is,mert van aki nem is edzi mégis fejlődik neki,meg van aki olyan,mint én,hogy heti 2x külön edzek rá,és akkor nagyjából tudom tartani a méretét.
ha konditerembe jársz,akkor mehet minden edzés végén.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vályaszokat. Hát olvastam,hogy valakinek nem kell rá külön edzeni és úgy is fejlődik. Bedurran nekem is amikor például bicepszetek de nem lett nagyobb. Sokáig külön,súlyzóval edzettem rá(csukló behúzás stb...),de attól se lett nagyobb . Most fegyencedzést csinálom alkarra.
2013. júl. 6. 14:24
4/6 anonim válasza:
a fegyenc 2ős függeszkedés az nagyon jó alkarra,de az elsősorban a hátsó,középső részét növelheti,és csuklóig megnövesztheti az izmot,de ha a tövénél leméred nagyobb nem lesz,csak vaskosabb erőteljesebb.
a hajlatban a fordított bicepsz ami jó,a csukló tájékra meg a szkanderesek alkargyakorlatai.
szóval a 3 edzéstípusból ki lehet hozni egy egész jó alkart.
5/6 A kérdező kommentje:
power ballal,wrist rollerel,függeszkedéssel és ujjbegyes fekvővel edzek alkarra.ezek jók?
2013. júl. 8. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!