Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzésen közel elájultam, mi...

Kennymc kérdése:

Edzésen közel elájultam, mi lehet a baj? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sosem volt velem még ilyen, egyről a kettőre majdnem összeestem, elgyengültem, szédültem, és hányás kerülgetett.

Edzés előtt 1,5 órával 90g zab, proteinnel, edzés előtt fél órával 15g bcaa, 1 adag hot blood ment. Melleztem, bemelegítettem rúddal, aztán 50-nel, és az első széria után. Vérnyomásra gondoltam, de nem hirtelen ültem fel.

Valami tipp? Nem vagyok se vérnyomásos, se cukros, nem is értek ezekhez sajnos. :/

2013. jún. 30. 14:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Akkor kicsit tré volt, mikor Én magyaráztam neki, hogy a fehérje nem káros. Ő meg arra hivatkozott, hogy 'TESITANÁR', ezért Ő mindent jobban tud.

Így visszagondolva nagyon röhejes:D

2013. jún. 30. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:
ez rideg :D
2013. jún. 30. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a kiegészítőket amiket szedsz de valóban lehet hogy valamelyik ludas lehet. Szerintem sokkal jobban megéri természetes dolgokkal megtámogatnod a szervezeted mert az hosszútávon sokkal jobban megéri.

[link]

Ennek az Aloha Medicinals cégnek néhány termékére olimpikonok is esküsznek, tiszta gyógygomba. A testépítők vacsora előtt szoktak a Chox italból is fogyasztani, keresőbe beírva megtalálod. Am fogyni is lehet vele, de te gondolom nem akarsz fogyni. Egy ideig kipróbálhatnád azt hogy megszokott kiegészítőid lecseréled arra meg egy-két másikra amit kiszemelsz és megnézed hogy nő e a teljesítőképességed meg hogy jobban bírod e és jobban vagy e. Amúgy is kell a változatosság, érdemes néha váltani, a szervezeted meghálálja. Veszteni valód nincs, szóval egy próbát megér, de a tapasztalat azt mutatja hogy jól összeállított természetes kiegészítők és megfelelő táplálkozás hatékonyabbak mint a mai más népszerű kiegészítők, a szintetikus dolgoktól meg pláne jobbak.

2013. jún. 30. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak ezzel az a probléma, hogy a fehérje teljesen természetes, amennyiben tejsavófehérje. Magyarán nem szintetikus vagy mesterséges az a bizonyos fehérjepor.
2013. jún. 30. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!