Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzésen közel elájultam, mi...

Kennymc kérdése:

Edzésen közel elájultam, mi lehet a baj? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sosem volt velem még ilyen, egyről a kettőre majdnem összeestem, elgyengültem, szédültem, és hányás kerülgetett.

Edzés előtt 1,5 órával 90g zab, proteinnel, edzés előtt fél órával 15g bcaa, 1 adag hot blood ment. Melleztem, bemelegítettem rúddal, aztán 50-nel, és az első széria után. Vérnyomásra gondoltam, de nem hirtelen ültem fel.

Valami tipp? Nem vagyok se vérnyomásos, se cukros, nem is értek ezekhez sajnos. :/

2013. jún. 30. 14:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
első széria után elkapott a szédülés*
2013. jún. 30. 14:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Elég folyadékot ittál aznap?
2013. jún. 30. 15:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezt így látatlanban nehéz megmondani, lehet hogy el kellene menned vérvételre a háziorvosodhoz. A levegőt megfelelően szoktad venni? Lehet vérnyomásgond is, vagy a szervezeted kimerült valamilyen vitaminban. Egyél minél több nyers ételt. Eleget ittál? szerintem kérdezz rá orvostól..
2013. jún. 30. 16:02
 4/14 A kérdező kommentje:

Igen, és még szoktam vinni le a terembe 2L vizet, amit már ott elkezdek kortyolgatni.

Régóta edzek, volt, hogy megszédültem a fáradtságtól, de ájulásközeli élményem még soha.

Azóta meg vagyok ijedve. :\

2013. jún. 30. 16:03
 5/14 A kérdező kommentje:

Levegőt rendesen veszem, és minden nap megy a Multi Pro.

Ebből háziorvos lesz, nehogy valami gond legyen.

2013. jún. 30. 16:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Az orvosnak a proteinport semmiképp se említsd, mert akkor arra fogja és nem deríti ki mi bajod van.
2013. jún. 30. 17:04
 7/14 anonim ***** válasza:
Xtrem: nem hiszem, hogy az orvos olyan hülye lenne :) (legalábbis remélem)
2013. jún. 30. 17:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát pedig pár esetet hallottam már, hogy hogy leoltotta az orvos a pácienst, mert fehérjeport nyom edzés után. Még itt is voltak ilyen kérdések.
2013. jún. 30. 17:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Nekem a tesitanárom volt ilyen 'okos' :DDD Gimiben mikor először elkezdtem edzeni, és tőle kérdeztem fehérjével kapcsolatosan (Én naiv, azt hittem ért hozzá), megkaptam, hogyha rajtakap az iskolában 'POROZNI', akkor szól a szüleimnek :DDDD
2013. jún. 30. 17:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Sikerült kibírni röhögés nélkül? :D
2013. jún. 30. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!