Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok ti milyen fehérjeport...

Lányok ti milyen fehérjeport szoktatok inni? Soha nem vettem még és tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

az álom alak:

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 28. 15:46
 1/9 Fall Oszkar ***** válasza:
43%

Ehez nincs szükséged fehérjeporra.

De így nem tudunk konkrétat mondani.. Testsúlyod? Magasságod? Életkorod?

2013. jún. 28. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyen alakhoz nem elég a fehérjepor, de ha írsz privátot ott segítek!
2013. jún. 28. 16:12
 3/9 Fall Oszkar ***** válasza:
Előzőnek: Mondd meg, hogy szálkásítani minek fehérjepor? Elég fehérjéből 1, 1.5x testsuly feherje , 1x testsuly szenhidrat pénzbe is olcsó illetve elég egy hölgynek.
2013. jún. 28. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Mire elég az 1 gramm fehérje ?

Még, ha lány akkor is !

Edzés után nem árt egy adag turmix, sőt !

2013. jún. 28. 16:25
 5/9 Fall Oszkar ***** válasza:
Értelmezd a kommentem mielőtt válaszolsz! 1 szorozva a lány testsúlyával gramm fehérje és szénhidrát.
2013. jún. 28. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Értem én azt, csak nem írtam le teljesen !

1gramm ttkg /nap.

Így már megfelel ??????????

Nyugodtan mehet a 2 gramm ttkg/nap !

2013. jún. 28. 16:31
 7/9 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok 157 cm és 54 kg

2 hónapja edzek ( centiből ment le 2-3-4 cm súlyból 1-2 kiló)

Olyan protein kellene ami nem hízlal annyira ( Ismerőseim tömegnövelőt isznak ,de azt mondták ,hogy lányoknak is van különféle ,ami nem hízlal)

De nem tudom melyik kéne zsírégető v protein.

Egyébként rengeteg halat és tojást eszek ,de nem hinném ,hogy elég lenne.

2013. jún. 28. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

- tömegnövelő: olyan készítmény, amely sok szénhidrátot, és kevesebb fehérjét tartalmaz, kb 60/30 arányban, plusz még egyéb dolgokat, ha jóféle.

- fehérje: fehérje. kb 70-80%-os az átlag, így lehet őket készíteni, és viszonylag olcsón venni. Nincs külön férfi meg női, és a fehérje nem 'hizlal'...

- testformálás: KISZÁMOLT ÉTREND! Az az első, aztán megnézed, mit nehéz belőle összehozni, és pl. ha hiányzik némi fehérje, akkor fehérjét veszel. A zsírégető részletkérdés, és nagyon nem ekvivalens a fehérjével.

2013. jún. 28. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tömegnövelő ne menjen, benne van a nevében hogy tömegnövelésre van, szálkásítás alatt nem kell semmilyen időpontban sem gyors ch, edzés után is inkább glutamin+BCAA. Ez elég izmos alkat, kell hozzá fehérjepor, de ha képet tudnál küldeni, akkor könnyebben meg tudnánk mondani, hogy mit csinálj. Amúgy szálkásodáshoz kell heti 3 aerob is. És még valami: Nincs külön nőknek tömegnövelő, és minden ilyen készítmény hizlal, ha megfelelő (tömegnövelő) étrend mellé alkalmazzák. Sok bennük a kcal, aki szálkásító diéta mellé használja, az maga ellen dolgozik.
2013. jún. 28. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!