Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakorlatokat csináljak...

Milyen gyakorlatokat csináljak hogy legyen fenékizmom? :"D

Figyelt kérdés
tudom, hogy mindenkinek van fenék izma, csak hogyan tudnám megnövelni azt? milyen gyakorlatokat kéne végeznem, esetleg youtube linket nem tudna e vki küldeni?:)

2013. jún. 23. 11:20
1 2 3
 11/21 poiu ***** válasza:

Cm?

Ez valahogy gyanús, 2 kiló nem kérdés.

2013. jún. 23. 12:09
 12/21 A kérdező kommentje:
bocsi :d csak most kezdtem el edzeni és nem sokat tudok ezekről. na szóval szeretnék hizni úgy hogy izmot "növesztek", szóval nem szeretnék magamra több zsírt felszedni. mert most 46kg vagyok és szeretnék 48kg lenni.( mert az hogy 46kg vagyok 162 cm-rel ..az nem egészséges...) és ezt hogyan tudnám elérni?
2013. jún. 23. 12:10
 13/21 anonim ***** válasza:
tömegelés közben valamennyi zsír tuti megy majd, ez az étrendeden múlik, hogy mennyi.
2013. jún. 23. 12:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Mert a 48 már igen? 2 kiló difi az semmi, főleg, hogy igazából tökmindegy, mennyi a súlyod, ha jól nézel ki. Nem a mérlegre kell rácuppanni. Sőt, a súlyod napközben is tud ingadozni 1-2 kilókat, igazából nem is nagyon van pontszerű testsúly, csak tartomány.
2013. jún. 23. 12:16
 15/21 A kérdező kommentje:
és az ilyen étrend hogy néz ki? miből mennyit kell enni? amugy nem elég ha edzek fenékre & combra és azután iszom fehérjeport?
2013. jún. 23. 12:16
 16/21 A kérdező kommentje:
igen, tudom h nem a mérlegre kéne hallgatni. de 4 honappal ezelött elkezdtem egészségesen enni + kevesebbet. ( mert nem voltam megelégedve az 50kg súlyommal) lefogytam 44kg-ra és már 3hónapja nem jött meg. ezért szeretném ha gyarapodna a súlyom
2013. jún. 23. 12:24
 17/21 Osynho ***** válasza:

"igen, tudom h nem a mérlegre kéne hallgatni. de 4 honappal ezelött elkezdtem egészségesen enni + kevesebbet. ( mert nem voltam megelégedve az 50kg súlyommal) lefogytam 44kg-ra"

Magadnak mondtál ellent, a súlyod miatt fogytál, nem pl a teszsír %-od miatt. Lefogytál. És miből? Zsír, izom, víz? Nagyon egészségtelen amit csinálsz.

"szeretném ha gyarapodna a súlyom"

Mibe szeretnél gyarapodást? Izom, zsír?

"amugy nem elég ha edzek fenékre & combra és azután iszom fehérjeport?"

Nem, nem elég. Egy rendes étrend kell, tudatos táplálkozás. Napi 5X minőségi, nem össze vissza feldolgozott táplálékokból, elegendő fehérjeforrás, összetett szénhidrátok, kevés és jó zsírok. Sok folyadék (víz), vtaminok- sáványi anyagok.

2013. jún. 23. 12:31
 18/21 A kérdező kommentje:
igen, 4 honappal ezelott akartam fogyni, de nem tudtam hogy ilyen hatassal lesz ram h nem jon meg a menszeszem. azota probalok hizni izommal. csak nehezen megy
2013. jún. 23. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:

-guggolás

-kitörés

-merev lábas felhúzás

-lépcsőzés

2013. jún. 23. 13:34
 20/21 Osynho ***** válasza:

Persze, hogy nem jön meg, hiszen a nőknél kell egy minimális testzsír% a rendes hormonális működéshez, Te ezt szépen felborítottad azzal, hogy kitaláltál (nem tudom mi alapján) egy testsúlyt, amit el akartál érni. Nagyon egészségtelen. És pont ezért KELL zsír is a szervezetnek.

Az izmosodás meg természetesen nagyon nehéz. Sokkal nehezebb, mint pl fogyni. És pont ez benne a szép. :) Kitartást és sikereket kívánok! :)

2013. jún. 23. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!