Milyen gyakorlatokat csináljak hogy legyen fenékizmom? :"D
Cm?
Ez valahogy gyanús, 2 kiló nem kérdés.
"igen, tudom h nem a mérlegre kéne hallgatni. de 4 honappal ezelött elkezdtem egészségesen enni + kevesebbet. ( mert nem voltam megelégedve az 50kg súlyommal) lefogytam 44kg-ra"
Magadnak mondtál ellent, a súlyod miatt fogytál, nem pl a teszsír %-od miatt. Lefogytál. És miből? Zsír, izom, víz? Nagyon egészségtelen amit csinálsz.
"szeretném ha gyarapodna a súlyom"
Mibe szeretnél gyarapodást? Izom, zsír?
"amugy nem elég ha edzek fenékre & combra és azután iszom fehérjeport?"
Nem, nem elég. Egy rendes étrend kell, tudatos táplálkozás. Napi 5X minőségi, nem össze vissza feldolgozott táplálékokból, elegendő fehérjeforrás, összetett szénhidrátok, kevés és jó zsírok. Sok folyadék (víz), vtaminok- sáványi anyagok.
-guggolás
-kitörés
-merev lábas felhúzás
-lépcsőzés
Persze, hogy nem jön meg, hiszen a nőknél kell egy minimális testzsír% a rendes hormonális működéshez, Te ezt szépen felborítottad azzal, hogy kitaláltál (nem tudom mi alapján) egy testsúlyt, amit el akartál érni. Nagyon egészségtelen. És pont ezért KELL zsír is a szervezetnek.
Az izmosodás meg természetesen nagyon nehéz. Sokkal nehezebb, mint pl fogyni. És pont ez benne a szép. :) Kitartást és sikereket kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!