Milyen gyakorlatokat csináljak a tömegeléshez?
Azt szeretném tudni h milyen gyakorlatokat csináljak ahoz hogy vastagabb legyen a karom a mell izmom is erősödjön a hátam szélesedjen.
Itthon van fekpad, egy goldensport kondigép egykezes és kétkezes egyenesrúd. Ezekkel mennyit milyen időnként kellene csinálnom??
És a 2. kérdésem Ha felülést csinálok azzal a hasamról a felesleg elfog tünni??
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
2. kérdésedre válaszolva nem, nem fog eltűnni a zsír. Ahhoz diétás étrend és aerob edzés kell.
Zsírt leadni és tömegelni nem lehet egyszerre, külön-külön kell.
Ha van otthon kondi felszerelés, akkor biztos ért valaki hozzá, nem? Vagy ha nem, akkor meg minek van? Egyébként millió féle gyakorlat van neten, beírod mondjuk, hogy súlyzós gyakorlatok és kidob pár ezer oldalt, amik közül tudsz válogatni. Keress edzéstervet, először egy kezdő átmozgató edzéstervnek állj neki szerintem.
Ok az egy dolog h van de nem nagyon tudjuk h mennyit kell mit kell azért kérdeztem.
Akk utánna olvasok egy kicsit
az eorb edzésbe mi tartozik bele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!