Jó kondis vagyok?
Figyelt kérdés
most kezdtem 4 hónapja , vállból nyomás egykezes súlyzóval 30 kiló 8 ismétlés , 100 kg fekvenyomás 8 szor
110 max nyomás könnyedén
2013. jún. 14. 20:17
21/24 poiu válasza:
Én azért nem írtam, mert jól elvagy magadban, nincs szükséged segítségre. Azért a köztársaság érdekében: soha ne nyomj maxot - de különösen ne kezdőként. A max jól bcsülhető a bedöléses ismétlésszámból és nem cseszi szét a válladat. Mindig csinálj guggolást és felhúzást, olvass utána, hogy miért kellenek.
22/24 SSanchez válasza:
fekvenyomásnál alulról indul az ismétlés, kinyomod nem teljesen, könyököt nem akasztjuk ki, nem akarjuk szétcseszni az ízületet ráadásul mellizomról le kerül a terhelés tricepsz kapja rendesen, kinyomod, de nem teljesen lassan visszaengeded, érintse a melledet a rúd, de ha már nagy a súly, ne engedd le addig mert nyírja a vállat, akkor is csak vízszintesig a felkart, ez volt 1 ismétlés, ha így megy 100 kg 8 ismétléssel, azaz full szabályosan akkor le a kalappal
23/24 A kérdező kommentje:
mindig a mellkasomra engedem ,és onnan nyomon de fullra ki
teljesen kinyújtott karig
2013. jún. 17. 16:27
24/24 A kérdező kommentje:
megpróbálom majd következő edzésen nem fullra kinyújtani
2013. jún. 17. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!