Jó kondis vagyok?
Figyelt kérdés
most kezdtem 4 hónapja , vállból nyomás egykezes súlyzóval 30 kiló 8 ismétlés , 100 kg fekvenyomás 8 szor
110 max nyomás könnyedén
2013. jún. 14. 20:17
2/24 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. jún. 14. 20:23
3/24 anonim válasza:
aza jelyő, hogy jó nagyon találó rád
4/24 anonim válasza:
Ha könnyedén megy a 110, akkor az nem max nyomás.
Mellesleg igen, rohadt ügyes vagy Pistike, veregesd vállon magad, csak minket hagyj békén :D
5/24 SSanchez válasza:
brutális vagy...én 5 hónap után fele annyi súlynál tartottam, de lehet én vagyok a tápos:) mond el hol laksz, szeretnék autogramot kérni tőled, remélem aláírod nekem az edzőkesztyűmet kérlek mutass képet, kinyomtatom és kirakom a szobám falára, nagy megtiszteltetés lenne ha te motiválnál engem edzés közben
6/24 SSanchez válasza:
de ugye az a 100 kg egy kézzel megy?
7/24 A kérdező kommentje:
alap :D köszi
2013. jún. 14. 21:39
8/24 anonim válasza:
Vállból nyomás nekem is annyi fekvenyomás 90, decemberben kezdtem szal az 6 hónap :S , mondjuk fekvenyomni ritkán szoktam vállból meg inkább kettlebell megy valami más gyakorlattal egybekötve, de jók ezek az adatok :)
9/24 Linkoln válasza:
Jah, jó kondis vagy.
Én 5 hónapot kondiztam most, és egyáltalán nem jutottam odáig.. :)
15kg vállból, 60kg-al szériázok fekve.. :D
10/24 anonim válasza:
Attól függ mi a célod...ha az hogy nagy súlyokat emelgessél akkor jó irányba haladsz,amíg nem b*szod szét az izületeidet mint jónéhányan, akik eszetlenül mennek felfelé amikor csak lehet a súlyban.Amennyiben pedig az izomnövelés a célod, akkor teljesen mind1, valamint gugolást nem látok a felsoroltak között...ami kicsit árnyalná a képet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!