Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem tudok emelni a...

Miért nem tudok emelni a súlyokon edzésen?

Figyelt kérdés
Hali! Már kb. 8 hónapja ugyanazokkal a súlyokkal dolgozom edzésen mint amivel kezdtem (ez alól kivétel a lábedzés) pl. Bicepsz éstricesznél meg mellnél szinte semmit sem tudtam emelni. Mi lehet a gond?

2013. jún. 13. 20:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
és ezek segítségével akkor sikerül majd növelni a súlyt? Illetve mely makrotápanyagot emeljem, ha mégis ott a hiba?
2013. jún. 15. 20:14
 12/17 poiu ***** válasza:

Forma: igen, szabályosan és lassan.

Tápkieg: én csak a kreatin hasznát láttam bizonyítva, a többiét nem. Viszont kajálnod rendesen kéne...

2013. jún. 16. 07:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Esetleg ha megkérnélek leírnád a te étrendedet? Csak kíváncsiságból.
2013. jún. 16. 07:56
 14/17 poiu ***** válasza:
Nem mérvadó. másfél éve kezdtem, fogynom kellett 20 kilót, elmúltam 60... Kreatin monohidrát nekem bejött, az étrendem talán a paleora hasonlít leginkább.
2013. jún. 17. 07:26
 15/17 A kérdező kommentje:

Remélem nem bántalak meg, hogy most ezt írom: elismerésre méltó, hogy valaki ilyen korban is karban tartja a testét, sportol.

Paleó étrend, hát tömegeléskor nem tartom valami jónak, szálkásításkor (ami még nagyon-nagyon messze van) talán kipróbálom. Köszönöm a sok hasznos infót. Amit írtál negatív szakaszt, azt fogom alkalmazni a gyenge izmok edzésénél.

2013. jún. 17. 07:42
 16/17 poiu ***** válasza:
Ja, a paleo nem vallás, ha energiára van szüséged, eheted a rizst, de a tejtermékekkel csak óvatosan.
2013. jún. 18. 00:50
 17/17 A kérdező kommentje:
az esti 150gramm túrón és a tejsavóproteinen kívül semmit nem szoktam.
2013. jún. 18. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!