Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok valami egyszerű...

Tudnátok valami egyszerű módszert javasolni, hogyan tudnék kockás hasat csinálni magamnak?

Figyelt kérdés
kb 2 hónapja rendszeresen edzem, de eddig semmi változást nem vettem észre. Minden tanácsot szívesen fogadok.
2013. máj. 31. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, nade ha egyszerű módszer lenne, mindenki kockás hassal járkálna.

2 hónap az még nem túl sok egyébként.

Nem tudjuk, mennyi felesleg van rajtad, de a testzsírodnak 10% alatt kell lennie ahhoz, hogy látszódjanak a kockáid.

Az edzés pedig semmit nem ér egy rendes étrend nélkül.

2013. máj. 31. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
*Sóhaj* étrend, hasizomgyakorlatok, aerob edzés. Ha csak a hasadat akarod kockássá tenni (ami így elég divatmajom hozzáállás), akkor ezekre kell figyelned. Megfelelő fehérjebevitel (Napi minmásfél gramm testsúlykilónként, vagy inkább több), zsírosító tápanyagok kerülése (cukrok, telített zsírok) heti 2, egymástól távol levő hasizomedzés, és aerob, a zsírégetésre. És ettől lesz kockás a hasad, de javaslom inkább teljes testre eddz normális tömegnövelő étrenddel, aztán majd szálkásítasz.
2013. máj. 31. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a 10% alatti adat csak arra vonatkozik aki nem edzi rendesen a hasizmát! Nekem 20-22% és mégis látszik igaz csak a felső hasizmom delátszik az alsó is ha befeszitem! Igaz én 2 éve folyamatosan gyurok heti 3 kardió 4 edzés!! Heti 2x nyomok hasra, súllyal érdemes kis ismétlés számmal!! (10-12) valaki nagy ismétlés számmal csinálja és csak olyan 150-200 folyamatos felüléssel érik el a kockás hasat.
2013. jún. 20. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!