Itthoni edzésre miket tudtok javasolni?
Nyáron megyek Balcsira és addigra szeretnék egy közepesen izmos testet.Itthon rendelkezésre áll 2 db 20 kg-os kézisúlyzó.
Hasi,háti gyakorlatok,valamint mellizom?
Nem kigyúrni,csak kicsit izmosítani :)
Van különbség,és igenis szerintem 4 hónap alatt el lehet érni valamit:)
Köszi,zöld kezet kaptál:)
A 8 mins Abs workout az jó videó sztem:)
Nyárig aligha fogsz izmokat építeni... az idő, koncentráció és konzisztencia függvénye... ha szálkásabb testet akarsz akkor cardio-t javaslom... férfiaknál ez rövidebb idő alatt eredményez látványra izmosabb és szálkásabb testet, mint a súlyzós edzések... ezzel nyárig meg tudod oldani. Aztán majd belevághatsz ha akarsz a súlyzózásba is.
Insanity Dig Deeper edzésprogram, némi optimális étkezés és nyárra meg van oldva...
youtubeon tök jó videók vannak ahol tök jól elmagyarázzák, hogy ez miért jó stbstb.
csak keress rá home workout, vagy hasonlóra, én is sok ötletet lopok onnan ha itthon edzek.
Ha mindent megfelelően csinálsz, jól eszel, rendszeresen és tudatosan edzel, 3-4 hónap alatt lesz már látszólagos változás rajtad. Nem leszel egy izompacsirta, de nem is fogsz egy elfolyt embernek kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!