Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Írnátok edzés tervet kockás...

Írnátok edzés tervet kockás has eléréséhez?

Figyelt kérdés
a testzsír százalékom 8% és enni is jól eszek, szóval nem étrend / diétás tanácsokat szeretnék, hanem a szerintetek legjobban bevált hasizomgyakorlatokat! (konditermi gépek nélkül)

2013. máj. 24. 17:07
 1/10 Zakathol ***** válasza:
Mivel mérted le a testzsírszázalékod?
2013. máj. 24. 17:12
 2/10 A kérdező kommentje:
iskolába volt BMI és testzsír mérés. persze csak az egyszerűbb fajta. am 170 centi vagyok és 64 kiló, több mint 1 éve thai boxolok és itthon edzek. így is látszik a hasizmom körvonala de nem eléggé.
2013. máj. 24. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
8%, hát hogyne. Ha megsúgom, hogy Arnoldnak volt 5%, akkor már gondolom kapiskálod, hogy mekkora hülye vagy, ugye?
2013. máj. 24. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Melyik Arnoldnak? Héj Arnoldnak a focilabdafejünek a meséböl?

Ne halgass rá! Lehet ba´rkinek 8 % a testzsirszázaléka!

2013. máj. 24. 19:45
 5/10 A kérdező kommentje:
teljesen mindegy, akkor rosszul mérték az iskolában, nem ez volt a kérdés...
2013. máj. 25. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát persze! Hogyne, mindenkinek 8, sőt 5% alatt van. Nekem már a múltkor 0,5-re ment le, azt hittem, én vagyok a Terminátor. Idióta! Egyébként releváns ez a 8%, főleg akkor, ha a kérdező lány, mivel nekik az életben nem mehet 10% alá.

Tanácsot szeretnél? Írd be a r*dhadt keresőbe, hogy kockás has, és meglepő módon kiad majd kb. 999 ilyen idióta kérdést.

2013. máj. 25. 14:27
 7/10 A kérdező kommentje:
jó hogy ide járnak cigánykodni az emberek. te meg írjad be a keresőbe hogy a világ legjobb filmje, minden bizonnyal mindenki ugyan azon a véleményen lesz.
2013. máj. 25. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:

'Írjad be" ? Az mit jelent? Egyébként, ha 999 különböző válaszból nem tudsz összeállítani egy nyamvadt edzéstervet, akkor az a konklúzió, hogy ez nem neked való dolog, hagyd a p!csába.

De tudod mit? Írok neked egy 1000. tanácsot. Húzódzkodórúdról függeszkedve lábemelés nyújtott lábbal. Ha az még nem megy, akkor lábemelés a földön fekve.

2013. máj. 26. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
De ügyes vagy gecsi! Bújj el majd megkeresünk! :D
2013. máj. 27. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi az a "gecsi" ? Rád ge*i helyett ezt a "szót" használják?
2013. máj. 27. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!