Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek, hogy kicsit...

Mit tegyek, hogy kicsit "szálkásabban" nézzek ki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, 170cm, 54KG. Van egy kis felesleg a hasamon, azt szeretném ledolgozni, és örülnék, ha kicsit jobban néznék ki. Itt nem feltétlen a kockás hasra gondolok (mondjuk az se baj). Olvastam pár oldalt, és itt gyakorin is szétnéztem már, de jobban örülnék egy személyes véleménynek. Diéta kell-e, mert azt ajánlották fiatalabbaknak, hogy nem kell? Aerob edzést ajánlottak másoknak, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Montez felhasználóról hallottam, örülnék, ha ő is idetévedne.:D Előre is köszi.:)

2012. dec. 28. 14:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyit, hogy heti 3x táncolok (igen tudom, nem sport, de hagyjuk). Olyankor 1 órát erősítünk. (felülés, hasprés, fekvőtámasz, lógaszkodva lábelemlés...).
2012. dec. 28. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak a hasadról nem tudod eltüntetni a felesleget, mivel HELYI ZSÍRÉGETÉS NINCS. 170 centihez 54 kilogramm...szerintem nem kellene diétázni, de te tudod. Aerob edzés kell, heti háromszor 30-40 perc, és szálkásító étrend.
2012. dec. 28. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:

A szálkásító étrend= szálkásító diéta. Nem kell félni a diéta szótól, az nem koplalást jelent, csak irányított, célszerű kiszámolt étrendet!

A tömegnövelő étrend is diéta, mivel speciális étrend!

Szóval:Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

Az más kérdés, hogy 54kilóval nem kellene szálkásítani, előbb kellene egy kis izomtömeg is!

2012. dec. 28. 14:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2012. dec. 28. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:

54 kilóval szálkásítás?

így is ideális női modell súlyban vagy fiam.

70-75 kilóval jusson eszedbe a szálkásítás megint.

2012. dec. 28. 15:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen. Szerintem ezt elhalasztom pár évre...
2012. dec. 28. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!