Napi fehérjebevitel mellé hogy kell aminot szedni?
Figyelt kérdés
Mennyi fehérjével kell kevesebbet egyek ha aminot szeretnék szedni?2013. máj. 29. 17:25
1/8 A kérdező kommentje:
2 méter 105 kg vagyok
2013. máj. 29. 17:26
2/8 anonim válasza:
A fehérjét aminosavak alkotják, neked 220 gramm fehérje kell tömegeléshez, ha szedsz 5 gramm aminot, 5 grammal kell kevesebb fehérje. Nem éri meg, csak pluszba diétához.
3/8 dirtboy válasza:
sax
aminót nem számolnak fehérje mennyiségbe bele,főleg hogy nem is tudni hogy milyen aminót kérdez,lehet hogy csak egy leucin vagy esetleg bcaa vagy eaa mindegy,max teljes spektrumút lehetne számolni mert abban minden aminó benne van,az tényleg fehérje nem csak aminosav.
kérdező,nem kell kevesebb fehérje,ugyan annyi menjen, a kis aminó nem okoz túladagolást meg semmit csak egy kis plusz kiegészítés.
4/8 anonim válasza:
Ha teljes spektrumú megy, és nagyobb mennyiségben, akkor többen bele szokták számolni. Igaz, egy hétköznapi diétába, 5 gramm nem számít, de ha valaki 15-20 grammot fogyaszt már jó beleszámolni.
5/8 dirtboy válasza:
azt még azért jegyezzük meg hogy teljes spektrumút meg sem éri megvenni
6/8 anonim válasza:
Hobbi szinten nem, én sem adtam érte annyit soha, ebben a részben teljesen igazad van.
7/8 A kérdező kommentje:
akkor milyet ajànlotok? koszi
2013. máj. 29. 22:14
8/8 dirtboy válasza:
bcaa-t vagy eaa-t vegyél,de inkább a bcaa-t ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!