Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyors és formás izom építéshez...

Gyors és formás izom építéshez jó ez az edzés fajta? (többi lent)

Figyelt kérdés

4 napos súlyzós edzés és heti 5 saját testsúlyos edzés.

Mellette eljárnék biciklizni. Szép és nagy és erős combot szeretnék. A bicikli vagy a futás növeli jobban? Hallottam olyat, hogy biciklizni minden nap lehet. Ez egészséges? Már úgy értem, hogy az izom szépen növekedne vele? Nem szedek semmit. Csak tisztán.

Már előtte is gyúrtam ezt a 4 napos edzést csináltam. 3 havonta pedig bele tettem a Ronnie Coleman mell edzést is. Most sajnos kimaradt 1 hónap a vizsgák miatt.

Újra elakarok kezdeni thai boxolni is. Sokat nyújtok de még nem megy a spárga. A sok comb erősítés még inkább ellene tesz. Hogyan tudnám hatékonyabbá tenni a nyújtást és hogy a súlyzós edzés ne hátráltasson annyira? Edzés után is nyújtsak?

2013. máj. 23. 16:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Egyszerű mell/tricepsz napon nyomd le a súlyzós edzést a végére meg tegyél be fekvőtámasz/tolódzkodást..hát/bicepsznél ugyan ezt (csak ott értelem szerűen húzódzkodás chin up/pull up)

Pihenő napon meg futhatsz,biciklizhetsz :) ennyi..nem kell ezt túl bonyolítani.:D

De ha ennyire szeretsz pörögni ajánlom neked a Crossfittet.

2013. máj. 23. 17:41
 12/27 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 23. 17:45
 13/27 anonim ***** válasza:

" Nem szedek semmit. Csak tisztán."

Ezt fejtsd ki nekem. Ugyanis van aki a tömegnövelőt is elítéli (holott semmi természetellenes anyag nincs benne).

2013. máj. 23. 19:05
 14/27 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy nem szedek semmi féle tömegnövelő vagy értágító cuccot, nem szúrom magam. Csak amit édesanya meg én csinálok magamnak:D

Úgy gondolom, hogy az ilyenek még a szimpla fehérje is már csalásnak számít. Hosszú távon nem hiszem, hogy egészséges lenne.

2013. máj. 23. 19:21
 15/27 A kérdező kommentje:

Az ilyen porok stb impotenciát is okoz. Akkor inkább később legyek kigyúrva mint, hogy most 2 hónap alatt nézzek ki jól aztán meg bukta oda lent a kis inasnak.

Egyik haver is szedi a sok hülyeséget. Még hozzá minőségi cuccot. Nem tudom mit de, havi szinten sztem egy 40E esébe simán benne van. Csak az egyik cucca valami 25E és cső karja van. Egyáltalán nincs kidolgozva. Pedig gyúr mindig, rendszeresen. Már egy jó ideje. Igaz, hogy látszik rajta, hogy gyúr mert nagy meg a háta is nagy. De, hogy nem formás meg vagyok olyan erős mint az biztos. Lehet, hogy többet kinyom de mivel nem szép így hülyeség.

2013. máj. 23. 19:26
 16/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, 1-ös válaszodhoz:

próbálunk itt segíteni, meg elmagyarázni a dolgokat, de látom, hogy a saját magad által elképzelt dolgokból nem nagyon fogsz engedni. Most bevetted a fejedbe, hogy a táplálékkiegészítők káros hatással vannak a szervezetre, meg hogy a tisztított fehérje bevitel impotenciát okoz, és hogy csalás? Nem szeretnélek meggyőzni én semmiről, mert felesleges energiapazarlás lenne, de jelzem csendben, hogy baromságokat beszélsz és gondolsz.

Ha nem értesz ezekhez a dolgokhoz, akkor nem alkoss szubjektív véleményt a szobádból a gép mögül, mert nincs meg a tudásod hozzá, sem a tapasztalatod. Nem is értem hogy gondolod, hogy te mondod meg, hogy mi ártalmas és mi nem, ha azt sem tudod mi van benne, mire való hogyan kell szedni és mit eredményez stb. lövésed sincs róla miről beszélsz, csak szövegelsz. :)

Gondolkodj már el kicsit, és inkább kérdezz meg olyanokat akik szedik használ is nekik és nem impotensek, mert ilyet még senki nem hallott, hogy fehérjétől meg tömegnövelőtöl valaki impotens lett volna. :D

2013. máj. 23. 21:16
 17/27 anonim ***** válasza:

"de mivel nem szép így hülyeség."

Ezrét a priceless mondatért érdemes volt félbeszakítani a vákuumdobszűrő vázlatának tanulmányozását :D

Kisfiú, nagyon nem vagy képbe, inkább kezdj el sokat olvasni.

2013. máj. 23. 21:25
 18/27 anonim ***** válasza:

16-os vagyok:

Azt akartam írni, hogy "Kérdező, 15-ös válaszodhoz: "

2013. máj. 23. 21:54
 19/27 A kérdező kommentje:
A táp kiegészítőket nem soroltam közéjük. A többit gondolok pl: danabol.
2013. máj. 23. 22:16
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá tényleg. Mivel sose szedtem ilyeneket. De, azokra a szerekre gondoltam amik felfújnak és látszik rajtad, hogy szeded az anyagot. Ismerősömnek a haverja is szedi ezeket a cuccokat és kihagyott két hetet. Úgy nézett ki, hogy nem lehetett rá ismerni. Na az ilyen cuccot ne mond, hogy egészséges.
2013. máj. 23. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!