Milyen fajta gyakorlatokkal érhetem el hogy vékonyodjon a combom/fenekem, ne izmosodjon?
Otthon végezhető gyakorlatokra gondolok. Szeretek edzeni, csak félek, ha túlságosan megerőltetem a combjaim, akkor elkezd oda még több izom fejlődni vagy mi :D és azt nem szeretném, mert így is elég masszív. Viszont felsőtestre meg izmosodni akarok, mert oda soha életemben nem edzettem, és elég satnya ahhoz képest, amilyen lehetne. Tehát kérnék tippeket hogy hogy érhetem el hogy edzek a lábamra, de nem izmosítok, csak szálkásítok. esetleg jó váll/hátizom edzéstervet is mondhattok, amitől egy nőnek szép felsőteste lesz, oda viszont izmokat szeretnék. :)
19/L
Az étrend az alapja mindennek. A két dolog együtt nem fog menni. Vagy szálkásító diéta van (ekkor fogyni fogsz), vagy tömegnövelő diéta (ezzel tömeget növelsz).
Amúgy nem kell félni, hogy nagy lesz a combod, mert nem tudsz olyan nagy combot építeni ami szálkásan ne nézne ki jól :)
Ójaj minő destruktivizmus és eltévelyedés van itt kérem!
Ha jó izmos lábad, de satnya felsőtested van akkor elég hülyén nézhetsz ki :D Ez viszont feltűnt volna eddig is, szóval biztos valamiféle kezdődő testképzavarod van. Diagnosztizáláshoz vizuális szemléltetésre van szükség.
Szálkásító diéta kell + súlyzós edzés + aerob edzés. Ne félj, diéta alatt nem lesz túl izmos combod, mert nem tudsz naturálban egyszerre izmot növelni és zsírt leadni. De mindenre kéne edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!