Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szőlőcukor+edzés+fehérje?

Csenrezi kérdése:

Szőlőcukor+edzés+fehérje?

Figyelt kérdés

Namaste kedves gyikesek!

Nagyvonalakban arra lennék kíváncsi hogy nehezen hízó típus vagyok (176cm, 51 kg) olyan 3400-3600 kalóriát kéne bevinnem hogy fasza legyen ám ez számomra lehetetlen akármennyire is szeretném (idő és stb.) olvastam hogy a szőlő cukor nagyobb mennyiségű bevitele zsírrá alakul. Nos a kérdésem úgy hangzik ha az étrendem mellé még azt a plusz kalóriát szőlőcukor formájában bevinném attól menne a hízás? valamint ha már egy kis zsír rám jött azután szeretnék edzeni nem komolyan csak hogy azért cicim legyen és stb. ezt mind otthoni edzéssel pl fekvő és húzódzkodással szőlőcukor és fehérje keverékkel ez hatásos szerintetek? semmilyen tömegnövelőt nem akarok míg kis zsír rám nem rakódik mert egy deka zsír sincs rajtam csak telibe szálkás vagyok tömegnövelőt azért nem szeretnék mert konditerembe járás nálam kihúzva nem érzem annyira elhivatottnak magam hogy akkora lemondásokkal és akkora energia belefektetéssel én testépítő legyek...csak alakot szeretnék ismétlem..először zsírt aztán meg otthoni kis mozgással + fehérjével annyit amennyit fejlődni de ez lehetséges? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

2013. máj. 21. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:

nem olvastam végig de szőlőcukor csakis edzés után mehet ! a proteinhez, amúgy felesleges

napközben zabpehely, rizs

2013. máj. 21. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerinted a tömegnövelő az mi? Megsúgom: fehérje + szénhidrát.

Egyébként napközben qrvára nem kellene dextrózt iszogatni, összetett szénhidrát kell a fehérjéhez, pl rizs zabpehely, tészta, tk kenyér. Dextrózt CSAK edzés után teszünk a protein mellé.

3/10 anonim ***** válasza:
rosszul írtam nem felesleges, hanem egészségtelen :)
 4/10 A kérdező kommentje:
akkor azt mondjátok hogy napközben izomból verjem a rizset meg a zabpelyhet hogy meglegyen a szénhidrát mennyiség este edzés és dextróz? fehérjét mikor vigyem be? vagy válasszak a kettő közül?
2013. máj. 21. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Edzés után: 35-40g protein + 40g dextróz.

Reggel protein + zabpehely, majd kb 3 óránként hús+rizs+zöldség.

2013. máj. 21. 23:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! hasznosnak találtam a válaszotokat ezért mindenképpen kipróbálom a tanácsotokat!
2013. máj. 21. 23:14
 7/10 A kérdező kommentje:
most olvasom hogy a puffasztott rizs fogyókúrásétel..holott 400 kalória van 100 grammban...azért mert felszívja magát és telítettséget okoz? az jó ha nassnak folyamatosan azt eszem de szarásig? meg még a kaja is mellé meg minden finomság:D
2013. máj. 21. 23:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy fogyókúrás. Bármi hizlal, ha sok megy belőle. A pufirizsben is van szépen kalória, de te eheted, hiszen jó kis összetett szénhidrát és neked az kell.
2013. máj. 22. 07:05
 9/10 poiu ***** válasza:
Nem kell zsírosodni ahoz, hogy izmosodj. De ni ez a cici dolog?
2013. máj. 22. 07:45
 10/10 A kérdező kommentje:
nem pont a cici a lényeg az annyi hogy saját testsúlyos edzéssel lehet így formásodni hogy ne lógó csecsem legyen ha hízok?:D gondolom igen.. mai reggelim megvolt 4 tojás meg 100g puffasztott rizs tízóraira 4 szendvics meg 100 g puffasztott rizs már köbö 1000 kalóriánál járok és még 11 sincs...:D remélem jó úton haladok a 70 felé!:D
2013. máj. 22. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!