Az jó ha 14 évesen 80kg ot nyomok fekve? De még szeretnék fejlődni. (többi lent)
Figyelt kérdés
kb. 8 hónapja járok edzeni, eddig fejlődtem 30kg ot fekve nyomásban, és szerintetek még egy olyan fél éven belül tudnék 20-30kg-ot fejlődni? ha igen akkor milyen edzés tervel tudnám megvalósitani?
180cm magas vagyok
70kg
2013. máj. 19. 16:40
11/17 anonim válasza:
hát elég ostoba vagy, hogy 14 évesen edzel. attól nem leszel faszagyerek, csak tönkreb*szod az ízületeid.
de te tudod, hülyeségre nincs orvosság.
12/17 anonim válasza:
megnéznélek 180magasan 14éves létedre...
13/17 dirtboy válasza:
ma 12:50
mi olyan hihetetlen ezen?
a magasság nem 30éves korunkra alakul ki.
nekem volt olyan osztálytársam aki mikor kezdtük a középsulit tehát 14-15éves lehetett és már 196cm volt.
14/17 A kérdező kommentje:
ha kell küldök képet, de van olyan haverom tőlem egy évvel fiatalabb de egy fejel magasabb nálam!!
2013. jún. 10. 16:05
15/17 anonim válasza:
80 kg-ot?Itt egy 17 éves kigíúrt gyerek nyom 80 kg-ot,aki heti ötször jár.
16/17 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok 80 kg-al szériázok
17/17 anonim válasza:
Nem kéne még 14 évesen ilyen nagy súllyaz edzeni.A gerinced érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!