Creatint? Melyiket? Már annyi van. Mi a tuti? Joe.
Így igaz, nagyon sok fajta van. Én is csak Montezék állítását tudom felhozni, ha kreatin akkor por, kivéve ha valami komoly készítmény.
Amit a legtöbben ajánlanak, az az alábbi;
Illetve sokan a natúr Monohydrátra esküsznek.
Mint említettem, s ha nem haragszanak meg, akkor megemlítem a King Creatine-t, ezt Nem próbáltam még, mások véleményének sem néztem utána. Ha a helyedben választhatnék, akkor bizony az AKG-t venném meg.
Sima, alap creatinmonohydrate. Akár 4.000Ft/kg-ért megveheted. Vagy nézz körül a kötések között. Például Creatin AKG, és vagy HiTec Hyperfusion.
Ennél még jobb megoldás a HiTec BetaBolic.
A BioTec CreaTor sajnos a saját véleményem szerint egy elfuserált készítmény.
Szerinted adagonként 2,2g creatin?!?! mire elég, amikor már évtizedben is mérhető, hogy tudjuk mennyi kreatint kellene adagonként bejuttatni, ahhoz hogy működjön.
A creatin szerum hagzatos szavak, de mi is....
"
Következtetés:
A Creatine Serum ATP Advantage folyékony kreatin termék Harris professzor egyik tanulmánya szerint adagonként kevesebb, mint 10 mg kreatint tartalmazott és így egy adagjának elfogyasztása után a vér kreatin tartalma nem emelkedett meg szignifikánsan. A tanulmány szerint: Arra a konklúzióra jutottunk, hogy bármiféle szignifikáns [kreatin] koncentráció emelkedés hiányában nagyon valószínűtlen, hogy akár még többszöri Creatine Serum bevitel is bármiféle hatással lenne az izom [kreatin] koncentrációra (vagyis kreatin feltöltődésre).
"
Válaszd a sima creatin monohydratot. Ha pedig kötéseket szeretnél kipróbálni akkor creatin AKG, vagy HiTec Hyperfusion.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!