Milyen fehérjét ajánlanátok?
Montez válasza:
8-10 hónapja sem voltak mások az árkülönbségek mint most.
Tudom mert vettem akkor is már WPC80-at.Sőt már régebben is...Áhh ..Elragadtatod magad feleslegesen.:)
A kérdező nem a legeslegmagasabb fehérjetartalmú cuccok felsorolását kérte hanem hogy neki mit ajánlanánk.
Erre a mondatra válaszolnom kell.
Szerinted egy protein minőségét nem a protein %-os aránya, a BV értéke mutatja? Mert szerintem az, és nem az, hogy
bugyuta süketelést tesznek mellé.
Hát apám, ....
az a durva, hogy "eljátszod a süketnek mondja a világtalan esetet". Nincs értelme neked bármi, kész érvet, termék specifikációt leírni, mert a befogadó képesség nincs meg.
Értelmetlen az egész, legalább is veled.
Ellenben ez a pár oldalon történt csevegés arra nagyon jó, hogy aki elgondolkodik az írottakon, annak kinyílik a szeme, és
TUDATOSABB vásárló válik belőle.
Ha ennyi az össz érvelésed, az nagyon gyengére sikeredett.
További jó csevegést önmagaddal.
Mutant Whey 19500 Ft 4540 g | fehérjeszázalék: 61,11 | összes fehérje a zacskóban: 2774 g | fehérje egységára: 7028 ft/kg
Myprotein 16590 Ft 5000 g | fehérjeszázalék: 82 | összes fehérje a zacskóban: 4100 g | fehérje egységára: 4046 ft/kg
Mutant Whey egyéb: foszfolipidek(?), van benne valamennyi izolátum, valamennyi peptid, valamennyi hidrolizátum, 100 grammonként +5 g BCAA, színezékek, édesítők
Myprotein egyéb: 20%-kal magasabb fehérjetömegszázalék, amúgy sima adalékmentes koncentrátum
Egy hétköznapi kezdő embernek melyik a fontosabb? Némi foszfolipid, meg izolátum, vagy +20% fehérje?
Szerintem az utóbbi. Főleg, hogy ha adott mennyiségű fehérjét iszik egy nap, a drágább Mutant jóval hamarabb elfogy, mint az olcsóbb Myprotkó. d=0,67
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!