Milyen fehérjét ajánlanátok?
Én nem láttam linket, és nem is töröltettem semmit!! Örülnék is linknek, nem tudom miért zavarja ez a moderátorokat!
Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon hasznosak! :)
Mutans Whey ?!?! 61%-os protein?!?!
Nézted már az összetevők felsorolását?
Whey koncentrátum/phospholipidek?!?!
Szerinted ilyen protein alapanyag létezik?!?!
Ha a 61%-os fehérjemennyiségből levesszük a phospholipideket, akkor vajon mennyi whey marad?
30%?!?!
Arról meg nem is beszélve, hogy a phospholipidek nagyon jók agyra, de a protein felszívódásában nem igazán jeleskednek.
Igen Mutant Whey a kérdezőnek.Nagyon is jó sőt. Mielőtt az alapján nézed mit ajánlasz azt is kell nézni kinek van ráá szüksége.Ez bőven tökéletes neki sőt. Nagyon is megfelelő lenne neki.
"nincs rajtam felesleg.nehezen hízok". Ez egy magas fehérjetartalmú neki teljesen megfelelő költséghatékony alternatíva.
A WPC 8s-nál készülj fel arra hogy olyan lesz az íze mint a gipsznek, de szerencsére meg egy kis fifikával megizesítheted és tolerálhatóbb lesz. a myprotein BCAA tartalma
L-Leucin
L-Izoleucin
L-Valin
100 grammra nézve kb 20 -21 gramm.A mutant wheynél kb 25-26 gramm.Ha nincs összeesküvés elmélet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!