Milyen fehérjét ajánlanátok?
Green, inkább ne szólj bele, ha nem értesz hozzá. Menj a kiskegyedbe tanácsokat adni. A mutant az sz@r protein és még nem is annyira olcsó, mivel olcsónak ott van az mhn whey, myprotein, és a wheyprotein.hu-ról a wpc 80. Ezek jobbak és olcsóbbak.
A többi általam ajánlott pedig sokkal jobb, mint a mutantod, ami qrva sz@r, de legalább nem is olcsó. Ennyi green, szevasz!
100% Whey Protein Professional 25-26 rongy...
Ebbe megint kár bele menni, mert egy bolt kisker ára nagyon sok mindentől függ. Ami a lényeg egy vevőt a belső dolgok nem érdkeli csak az ár. Ellenben itt is le lehetne vezetni egy kis matematikát.
Nem okvetlen a legolcsóbbhoz ragaszkodom, ezért írtam, hogy ár-érték arány. Ha megéri, akkor inkább a minőséget választom. Nem vagyok testépítő, nem a legszuperebbre van szükségem, de akkor is legyen jó minőségű, csak tényleg keveset tudok róla, ezért kérdeztem.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Az MHN 100% Whey lesz szerintem :)
Na szóval moderáltabban írom mert valszeg törölték....Montezke (kisgyerek:))azér kicsit fogyatékos vagy mert a profibbak figyelnek arra mit irkálnak a múltban is.A kérdező nem a legeslegmagasabb fehérjetartalmú cuccok felsorolását kérte hanem hogy neki mit ajánlanánk. Én a mutant ajánlottam és tudom hogy jól járna azzal is és nem Sz@r.Te,mint egy virtuális világban élő önjelölt guru simán pofán rúgod magad ha kell mikor nagyon bekeménykedsz.. Idézlek miért
Kérdés:Mutant whey vélemények?
"Montez válasza:
Jó a fehérjeösszetétele, hiszen van benne a koncentrátum mellett izolátum és hidrolizátum is, csak 60% -os az a pici gond. Többet kell belőle adagolni és úgy megfelelő, nekem még ízre is ok."
Ehhez annyit fűzök hozzá mért teszel az arcodba olyan sz@rt ami neked mocsok és drága is?:))) fogyis vagy????
Mindegy sz&r szagú lesz a leheleted ez van az itt nem érződik.
Továbbá egy másik hsznél ezt írod.
egy olyan valakinek aki ezt írja a mutant wheyre.
"Nekem pont ilyen vanilliásba 2.2kilós 1hónap után már nagyon undoritó már csak nyelem aztán nem veszek levegőt :DD de inkább akkor már scitec 100% w.p. 1-2ezer külömbsággel lehet venni a bodybuilderbolt.hu-n"
"Montez válasza:
9200 Ft a mutant a bb.hu-n, a Scitec pedig 12000Ft, az nem 1-2 ezer. Itt meg 8200 Ft a mutant, így már majdnem 4000 Ft a különbség"
Szóval ááá ne égesd már magad. Mit számít ha olcsóbb is valahol ha most meg kijelented itt hogy xar mocsok ??? Mért hasonlítod össze a 100% Whey Proteinnel. Kész vagy te is kissé:)szedd már ösze magad.Tudom ne vájkáljunk a múltban mi?
Azóta máshogy látom, megváltozott a véleményem. Van ilyen. Most sokkal jobbak vannak olcsóbban. Ez a helyzet.
De kár erőlködnöd a kérdező eldöntötte, hogy mit vesz, nekem meg tök mindegy, hogy te mit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!