Milyen tömegnövelőt ajánlatok a számomra?
Hello!
Már hosszú évek óta sportolok. Most viszont bele szeretnék kezdeni alap szinten a testépítésbe is. Nagyon nehezen hízó típus vagyok, anyagcserém is gyors!
Milyen tömegnövelőt ajánlanátok a számomra? Vitamin komplexumot is szeretnék venni, esetleg erre is tudnátok ajánlani valamit? Pénz nem számít! A következő termékeket néztem: Jumbo! (8,8 kg), BioTech USA-Nitro Gain Gold (6,8 kg, Mega Mass 4000 (7 kg). Úgy tudom, mivel gyors az anyagcserém, és nehezen hízó típus vagyok, ezért lassan felszívódó szénhidrátra lenen szükségem. Ezek közül melyik tartalmazza azt? Válaszotokat és ajánlataitokat előre is köszönöm!
Szerintem ne add alább hypermass5000-nél, ha már biotech, de mehet neked a sima Jumbo is, ha ektomorf vagy.
Amúgy legyen étrended is:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Köszönöm a válaszokat!
Akkor a Hyper Mass 5000 az lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz?
Nutrabolics Mass Fusion, Muscletech Mass Tech, Mutant Mass
Cukor hegyek!
Lassú felszívódású pl. a Palatinose.
Ebbe a 3 mondatban minden benne van.
Az inzulin tesz kövérré, leegyszerűsítve a testedben zajló folyamatokat.
A magas inzulinszintet, a magas vércukorszinted okozza.
A magas vércukorszinted a nagy glikémiás indexű szénhidrátok okozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!