Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tömegnövelőt ajánlanáto...

Milyen tömegnövelőt ajánlanátok a lenti kitételekkel?

Figyelt kérdés

-napi 230 g plusz szénhidrátra van szükségem

-viszont nem tudnék nagyobb összeget kiadni napi 400 forintnál(ez a nagyonmax)

Azért kéne tömegnövelő szilárd kaja helyett, mert egyszerűen nem vagyok képes nagy mennyiségben szénhidrátot enni. Nagyon eltelít, és ha sokat eszek belőle egy nap, elfog az émelygés. Viszont a fehérjebevitelemmel nincs gond, szilárd kajából napi 150 g összejön.

Esetleg anyagilag egyensúlyba hozható lenne, ha mérséklem a szilárd fehérje napi adagját(mondjuk 10dkg-al kevesebb csirkemell), az kb. 150 forint. Viszont akkor olyan megoldás kéne, hogy ezt a fehérjemennyiséget is kéne pótolni.

Milyen javaslatotok van? Én sajnos nem vagyok otthon tömegnövelők terén.

2013. máj. 4. 18:06
 1/1 Zakathol ***** válasza:

Ha feltételezzük, hogy 150g a napi fehérjebeviteled és az étrendedben pont 2g/tskg fehérje van, akkor 75kg vagy saccper.

A 75 kilódhoz az 5g/tskg szénhidrát annyit tesz, hogy összesen ~375g ch kéne neked egy nap.

Ebből 230g hiányod van, ami azt jelenti, hogy kb 145g szénhidrátot tudsz egy nap megenni.

Azt meg hogy a p1cs@ba, amikor a reggeli 100g-zab-ban van ennek a fele?! :D

Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak: Daráld le a zabpelyhet. Napi 400 forintból 1kg-nyi zapbelyhet vehetsz ami alsó hangon 1000*0.6=600g ch...

2013. máj. 4. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!