Milyen tömegnövelöt vegyek? Gyúrok de csak itthon elég vékony vagyok azért kezdtem el.
2g fehérje + 4-5g szénhidrát (alkatfüggő) / tskg + jó zsírok. Napi min 5 étkezés. Fehér liszt, cukor elhagyása, minél kevésbé feldolgozott élelmiszerek fogyasztása. 20 tskg-ra 1 l víz. Vitaminok + ásványi anyagok.
Sovány húsok, hal, tojás, zsírszegény túró + rizs, zabpehely, teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér, tészta + zöldségek, nem túl sok gyümölcs.
Ha ülő munkát, tevékenységeket végzel akkor semmiképp ne magas ch-jút. Más esetben mehet a Jumbo professional.
Kezdetben pedig szinte bármilyen étrendtől lehet fejlődni. Illetve majd hozzá fog alakulni. Egyre magasabb beviteli igényed lesz. Pláne egy vékony testalkatnak. Persze ha csak azért vékony, mert az a tipikus magamba tömöm az ételt azért is...
lemehet, de tele van cukorral, szemét. De am jó íze van néha én is kortyolgatok egyet xd
És étrend nélkül bele se kezdj az egészbe, a tömegnövelő is csak kaja edzés utáni turmixba, semmit nem fog érni ha nem eszel eleget mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!