Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan szedjem a kreatint?...

Hogyan szedjem a kreatint? Tudom, hogy van feltöltő és szintentartó időszak, csak azt nem, hogy melyiknél mennyit használjak és milyen időközönként, egy nap hányszor és meddig szedjem?

Figyelt kérdés

70-75 kiló körül vagyok...

Reggel éhgyomorra szeretném bevinni.Van fehérjém is, a kettőt együtt lehet inni ? Még annyi,hogy a fehérjéhez reggel mennyi zabpelyhet rakjak és az edzés utáni turmixba mennyi dextróz kell ?

2013. máj. 7. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Neked feltöltéskor 6 napig napi 4 x 5g legyen, utána elég 2x5g is. Mehet edzés után a protein+dextrózos turmixba az egyik 5grammos adag. A többi adag kaja előtt legyen 15-20 perccel.

50g dextróz menjen edzés után. Máskor nem kell gyors ch.

A zab mennyisége egyénenként változó, a ch beviteled legyen meg 5-6g x ttkg naponta. De kb 100g zabot nyomathatnál reggel.

2013. máj. 7. 13:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.Azért kérdeztem meg,mert volt ahol a feltöltésnél napi 15-öt volt ahol 20at írtak...Akkor a 25 biztosan jó lesz ?Nem azért,mert nem bízok benned,csak kicsit összezavarodtam :)
2013. máj. 7. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
25g nem kell. Elég 20gramm, de 4-szer 5grammos adagban menjen. Szinten tartáskor meg 2-szer 5 gramm.
2013. máj. 7. 13:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja bocs félrenéztem...:D A zabot amúgy hogyan rakjam bele a turmixba ?
2013. máj. 7. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy tálkába tegyél zabpelyhet, arra annyi vizet, hogy ellepje. Be 1 percre a mikróba. Ettől megpuhul és be is szívja szinte az összes vizet, majd erre teszel proteint és még hideg vizet, annyit, hogy ilyen trutymós állagú legyen. És mehet is az arcba. De van aki ledarálja a zabpelyhet és azt turmixolja össze proteinnel és vízzel.
2013. máj. 7. 13:34
 6/6 A kérdező kommentje:
És reggel igyam meg először a kreatinos cuccot és után a fehérje turmixot ?
2013. máj. 7. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!