Heti 3x edzek (35 éves vagyok,195cm,95 kg) hétfő mell-karok (3x10-12 gyakorlat) szerda comb, vádli, has péntek vagy szombat pedig váll és hát. Kérdésem alul? (kérdőjel kötelező)
Figyelt kérdés
Étrendem csirkemell, rizs, nagyon sok zöldség,1-2 db alma, dió-mogyoró, edzés után pedig Jumbo Professional. Ezt terveztem 2 hónapig, jó lehet?
A kérdéseim a következők: Pár kiló tömeget szeretnék felszedni, gondolom izom/zsír arányban fog feljönni. Ezt kb 8 hétre tervezném, majd ez után ledolgozni a zsírból amennyit csak lehet. Az edzésem nagyon keménynek gondolom de nagyon jól esik, egyszerűen élvezem. Az étkezésem is rendben van szerintem.
Jó-e ez most így, és mi lenne a következő lépés? Tejsavófehérje, milyet? Minimális szénhidrát? Edzésem maradhat vagy heti 4x re váltsak?
2013. ápr. 18. 11:11
22/23 A kérdező kommentje:
És ízben mi az elfogadható, pld a reggeli zabpehellyel? Mert ugye edzés után lerántom és kész :)
2013. ápr. 22. 16:05
23/23 anonim válasza:
ízben az MHN annyira nem egy klasszis, de nekem mindig a csokis a nyerő proteineknél. De ez egyéni ízlés kérdése.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!