Heti 3x edzek (35 éves vagyok,195cm,95 kg) hétfő mell-karok (3x10-12 gyakorlat) szerda comb, vádli, has péntek vagy szombat pedig váll és hát. Kérdésem alul? (kérdőjel kötelező)
Étrendem csirkemell, rizs, nagyon sok zöldség,1-2 db alma, dió-mogyoró, edzés után pedig Jumbo Professional. Ezt terveztem 2 hónapig, jó lehet?
A kérdéseim a következők: Pár kiló tömeget szeretnék felszedni, gondolom izom/zsír arányban fog feljönni. Ezt kb 8 hétre tervezném, majd ez után ledolgozni a zsírból amennyit csak lehet. Az edzésem nagyon keménynek gondolom de nagyon jól esik, egyszerűen élvezem. Az étkezésem is rendben van szerintem.
Jó-e ez most így, és mi lenne a következő lépés? Tejsavófehérje, milyet? Minimális szénhidrát? Edzésem maradhat vagy heti 4x re váltsak?
Milyen fehérjét javasolsz? ár/érték arányt figyelembe véve?
Neked melyik jött be?
Nekem most Myprotein Impact whey van és MHN whey. De sok jó van, nincs ilyen, hogy melyik jön be, mivel ez is csak kaja. Nem leszel izmosabb az egyiktől a másiktól meg kevésbé.
További választások: nitro pure whey gold, VPX Syngex, Whey C6, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, ON Whey gold, Nutrend whey core 100, stb..
Azt akartam ezzel mondani, hogy két ugyanolyan kb 77%-os sima tejsavóprotein között nincs nagy különbség. Annyi, hogy NEM szójás sz@rfOs proteint kell venni.
Jó persze lehet nyilván egy C6 az azért jobb, mint a többi, mivel hozzáadott glutamin, BCAA és még Ecdysteron is van benne, de a legtöbb az egy kategória.
A tömegnövelő is csak kaja, ezért ne nevezzük kúrának.:)
Tömegnövelőhöz nem kell plusz szénhidrát, van abban éppen elég.
Reggel sem kell kell hozzá zabpehely. Sőt igazából csak edzés után kellene tömegnövelő, mivel gyors ch-t tartalmaz, ami más időpontban nem célszerű. Reggel a zabhoz protein kellene.
igen, így a jó. Reggel zab+ protein, edzés után meg protein+gyors ch. A gyors ch lehet vitargo, dextróz, carbo x, stb.
A proteineket fentebb írtam, hogy melyek a jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!