Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 3x edzek (35 éves vagyok,...

Heti 3x edzek (35 éves vagyok,195cm,95 kg) hétfő mell-karok (3x10-12 gyakorlat) szerda comb, vádli, has péntek vagy szombat pedig váll és hát. Kérdésem alul? (kérdőjel kötelező)

Figyelt kérdés

Étrendem csirkemell, rizs, nagyon sok zöldség,1-2 db alma, dió-mogyoró, edzés után pedig Jumbo Professional. Ezt terveztem 2 hónapig, jó lehet?

A kérdéseim a következők: Pár kiló tömeget szeretnék felszedni, gondolom izom/zsír arányban fog feljönni. Ezt kb 8 hétre tervezném, majd ez után ledolgozni a zsírból amennyit csak lehet. Az edzésem nagyon keménynek gondolom de nagyon jól esik, egyszerűen élvezem. Az étkezésem is rendben van szerintem.

Jó-e ez most így, és mi lenne a következő lépés? Tejsavófehérje, milyet? Minimális szénhidrát? Edzésem maradhat vagy heti 4x re váltsak?

2013. ápr. 18. 11:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Milyen fehérjét javasolsz? ár/érték arányt figyelembe véve?

Neked melyik jött be?

2013. ápr. 18. 13:09
 12/23 anonim ***** válasza:

Nekem most Myprotein Impact whey van és MHN whey. De sok jó van, nincs ilyen, hogy melyik jön be, mivel ez is csak kaja. Nem leszel izmosabb az egyiktől a másiktól meg kevésbé.

További választások: nitro pure whey gold, VPX Syngex, Whey C6, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, ON Whey gold, Nutrend whey core 100, stb..

2013. ápr. 18. 13:26
 13/23 A kérdező kommentje:
A sárga oldalról majd kinézek valamit. Tudom hogy nem ettől lesz izom, de nem mindegy hogy mit eszik az ember :) Adjuk meg a módját ami belefér a keretbe :)
2013. ápr. 18. 13:47
 14/23 anonim ***** válasza:

Azt akartam ezzel mondani, hogy két ugyanolyan kb 77%-os sima tejsavóprotein között nincs nagy különbség. Annyi, hogy NEM szójás sz@rfOs proteint kell venni.

Jó persze lehet nyilván egy C6 az azért jobb, mint a többi, mivel hozzáadott glutamin, BCAA és még Ecdysteron is van benne, de a legtöbb az egy kategória.

2013. ápr. 18. 13:51
 15/23 A kérdező kommentje:
Tömegnövelés alatt egy snickers szelet belefér néha? vagy egy fél?
2013. ápr. 18. 13:52
 16/23 A kérdező kommentje:
Szia Montez, ezután a "Jumbo Prof kúra" után a Volumass 35-öt néztem ki magamnak, edzés után (esetleg vitargoval?) és minden reggel, zabpehellyel. Mellette ugye csirke + rizs és vagy zöldség, dió mogyoró nassolni. Jó ötletnek tartod?
2013. ápr. 22. 11:31
 17/23 anonim ***** válasza:

A tömegnövelő is csak kaja, ezért ne nevezzük kúrának.:)

Tömegnövelőhöz nem kell plusz szénhidrát, van abban éppen elég.

Reggel sem kell kell hozzá zabpehely. Sőt igazából csak edzés után kellene tömegnövelő, mivel gyors ch-t tartalmaz, ami más időpontban nem célszerű. Reggel a zabhoz protein kellene.

2013. ápr. 22. 11:45
 18/23 A kérdező kommentje:
És ha Proteint veszek (de milyet?) úgy szeretném, (nekem ez vált be) hogy edzés után CH val, reggelente pedig turmix zabbal. tehát 7x reggel + 3x edzés után, azaz 10 adag / hét. Így gondoltam. szerinted Montez?
2013. ápr. 22. 12:48
 19/23 anonim ***** válasza:

igen, így a jó. Reggel zab+ protein, edzés után meg protein+gyors ch. A gyors ch lehet vitargo, dextróz, carbo x, stb.

A proteineket fentebb írtam, hogy melyek a jók.

2013. ápr. 22. 13:04
 20/23 A kérdező kommentje:
MHN Sport 100% Whey Pro erre gondolok, ilyet veszek majd. Neked is ilyen van most ugye?
2013. ápr. 22. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!