Érdemes-e elkezdenem szálkásítani?
Sziasztok 17/f vagyok. Konditerembe jártam edzeni, bár most átalakítás miatt zárva. Addig is itthon gondoltam az edzést (csigás gép nincs, bár az alapok megoldhatók).
Jelenleg 182cm vagyok és 71kg. Ami előtt elkezdtem a tömegnövelést akkor 58kg és ~180cm voltam.(ez kb. 2012. szept-okt.-re tehető). A karomon látható ergo mérhető fejlődés látszik, de a hasam elzsírosodott (58kg-osan látszódott a felső 4 kocka -persze ez nem az az izom kocka, csak a selejtes, de most már csak jó fényben kivehető az a 4 és a középen húzódó *** ami kettéválasztja a hasfalat az sem látszódik . Mikor kezdjek bele a szálkásításba? Jelenleg szedek kreatint is bár nagyon fogyóba van (kb. fél heti adag), a nagyobb elkerülés végett szedjem még és később legyen meg a kúra vége vagy most a diétával együtt?
Kar: 35cm
Derék: 84cm (köldök alatt mérve)
Mellkas: 94cm
A segítőkész válaszokat zöld kézzel természetesen jutalmazom!
derék a köldök felett van a legvékonyabb résznél.
és a mell-hát kerület feszítve 94?
mert akkor semmiképp ne szálkásíts.
feszített 115-120nál gondolkozhatsz rajta,vagy 18%os testzsír felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!