Hogyan kéne elkezdenem a calisthenics (saját testsúlyos) edzést?
Szeretnék saját testsúlyos gyakorlatokkal elkezdeni edzeni de szépen kérek mindenkit,hogy hagyják a fegyencedzést most a francba mert azt ismerem és nem érdekel. Calisthenics alatt például ezeket értem
http://www.youtube.com/watch?v=zHLGFUQ4-TA
(A videókban prok vannak csak azért másoltam be,hogy felvázoljam a dolgokat.)
"Hogyan kéne elkezdenem"
Mondjuk a legkönnyebb gyakorlatoktól kezdve fokozatosan haladva a nehezebbekig (már csak az ízületek épsége miatt is). Tudok is egy könyvet amiben ilyen gyakorlatok és edzéstervek vannak, FEGYENCEDZÉS a címe...
Zsííír, a fegyencedzés amúgyis gyökérség, ami abban a könyvben van. Persze vannak benne olyan gyakorlatok amivel nem árt színesíteni a repertoárodat, pl 1 kezes fekvő, vagy 1 lábas guggolás. De ezekkel kapcsolatban nagyon sok infót találsz a facén, ha fent vagy. Ezeket ajánlom:
ezeken én is fent vagyok, és nagyon sok és érdekes ezzel kapcsolatos téma vetődik fel. Amit hasznosítani tudsz.
Amit linkeltél az inkább már Street Workout kategória.
Nézegess routine videókat és állíts össze magadnak egy edzéstervet.
Amúgy a fegyenc egy elég jó alapot ad.
"de szépen kérek mindenkit,hogy hagyják a fegyencedzést most a francba mert azt ismerem és nem érdekel."
Ebből mit nem értettél?
Elég szomorú, hogy a legtöbb ember a calisthenicet meg a street workoutot a fegyencedzéssel azonosítja.
Fogjátok már fel hogy az a könyv csak egy marketing fogás!Eddig is volt saját testsúlyos edzés mielőtt kitalálták azt a kamu könyvet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!