Saját testsúlyos edzés hatásai?
Üdv!
16 éves fiatal srác vagyok és elkezdtem saját testsúlyos edzéssel foglalkozni kb egy hónapja. Mivel szeretnék megerősödni továbbá egy kis alakot is hozni magamra. Mivel 190+ cm vagyok és 80kg nem túl sportos testalkatú.
Inkább vékonyabb típusú. Ami legjobban zavar hogy a felső testem eléggé nyeszlett ebből kifolyólag enyhe esztétikai hibák lelhetőek fel. Gondolok itt hogy "kicsi" a vállam, nincs széles hátam .... sajnos.
Szóval ezen szeretnék változtatni. Azt tudom hogy pár hónap alatt ne várjak változást.
Viszont azt szeretném kérdezni hogy olyasmi alakot mint Will Smith-nek van ellehet érni esetleg?
Vagy szerintetek mennyit tudnék fejlődni 1-2 év alatt?
(Természetesen kemény edzéssel)
Ha a genetikám nem tudom milyen vagy hogy szokták ezt mondani.(Ha megmondjátok mi alapján tudom megmondani akkor leírom).
Továbbá még annyit tudok hogy kéne hozzá "különleges" étrend.Sajnos ezt nem tudom megcsinálni mert azt eszem amit adnak itthon.
http://www.youtube.com/watch?v=TByTKcq2y4E
Előtte-utána képek 2:54-től. (A köztük eltelt idő 10 hónap, a srác elmondása szerint csak az elején diétázott kb. 3 hétig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!