Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet szálkásitani a...

Hogyan lehet szálkásitani a has izmot?

Figyelt kérdés

Utánna néztem a neten de csak fogyást/diétát találtam..

Teljesen vékony vagyok de nem jönnek ki a kockáim valamilyen edzéstervet minden napra leirnátok nekem?

2013. márc. 23. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert nincs helyi zsírégetés.

Szálkásító diéta kell: napi 3g*testtömegkg fehérje és 1,5-2g*testtömegkg ch.

Heti fél-1 kiló fogyás az optimális, ha ennél kevesebb akkor csökkentsd, ha több akkor növeld a ch-t.

ezekkel az ételekkel tudod a tápanyagmennyiséget fedezni:

fehérje: sovány húsok, tojás (sütve/fözve), sovány túró(este), fehérjepor edzés után

ch: zabpehely(reggel), rizs, teljes kiőrlésű tészta/kenyér

zsír: omega3, hal, lenmagolaj, halolaj, tökmagolaj

+heti 3x aerob.

2013. márc. 23. 20:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. márc. 23. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
vékony vagy, akkor te ne diétázzál már sehova ember! Egyszerű azért nem látszódik a hasizom, mert NINCS!N Edzél rá és látszódni fog.
2013. márc. 23. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Jah bocs azt véletlen nem figyeltem hogy teljesen vékony vagy. Ez esetben heti 3x edzés lábemelés+hasprés :)
2013. márc. 23. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
hasra nyugodtan edzhetsz napi szinten, de csak erre az egy izomcsoportra.
2013. márc. 23. 20:17
 6/6 anonim válasza:

hasizomtömeg kell Neked, mert vékony vagy. A hasra nem edzünk napi szinten mint fentebb írták, mert ugyanolyan izom mint bármely más izom: mellre sem edzel napi szinten. Miben különbözne a has mégis a melltől? ezt komolyan aki kitalálta agyon kellett volna csapni. De ha élő példát akarsz, Arnoldék korában edzettek napi szinten hasra, javaslom nézd meg a hasizom tömege milyen volt a többi izmához képest. Megsúgom: semmi.

A hasizomra tehát heti 1 maximum 2 edzés javasolt, 8-10-es ismétlészámokkal, 3 kötelező gyakorlattípussal:

gerinc hajlítása (hasprés, csípőemelés vagy bicska)

törzsfordítás

törzsdöntés

sok sikert!

2013. márc. 23. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!