Mit érdemes csinálni és hogyan?
Nem rég lettem 16 éves, mióta tudok azóta fizikai munkát elég gyakran végzek mivel vidéki vagyok (lapátolás, favágás, zsákolás, szalmabálák pakolása, stb...) Testalkatom: kb 168cm, 60kg jó kiállású, nincs gerincferdülésem, jó a hallásom egyedül a látásommal van kis gond.
Kaptam egy 10 alkalmas kondibérletet de nem szeretek ilyen módon edzeni(ráadásul mindig rám akarják tukmálni a tömegnövelőket meg fehérjeporokat) valahogy nem tetszik viszont dolgozni igen csak szeretek(fizikai munkára gondolok).Szerintetek súlyokat rakhatok a táskámba? Segít ez valamit vagy csak árt? Középiskolába járok a táskám súlya 5-8kg között van mivel napi 2L vizet is magammal cipelek. Esetleg érdemesebb lenne láb/kéz súlyokat vennem? Egyáltalán hasznos lenne bármelyik is vagy elég a munka?
Főleg azért is érdekelne mert ha nem jönnek be a terveim akkor szeretnék katona lenni(gyerekkori álmom) + a minap megfordult a fejemben hogy meg kéne nézni valamiféle küzdősportot és azt szeretném művelni amíg az Iskolába vagyok kényszerítve.
Gondolom 13 ota utana neztel es mar nem bagy igy vele, hogy "fuj feherje" 😂
Egyebkent letezik sulymelleny, azt ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!