Miről szeretnének többet tudni a nők a súlyzós edzéssel kapcsolatban?
Valahogy meg kéne értetni velük, hogy megéri edzeniük, és nem csak valami kamupatymagolást művelni. Hogy bátran kell hozzáállni, és nem félősen. Na meg a nyámnyila fiúkkal is, hogy ne tojjanak be egy kicsit edzett csajtól.
Muta a blogot :D
Ciki??? Hölgyem, kérem, nem kenyerem a mellébeszélés, és hátsó szándékok nélkül mondom: magácska orbitálisan kegyetlenjó formában van. Az eszményi edző nő. Igyekszem azért olvasni is :D Görgetek, a koxos cikket elolvastam például, és azt is kell mondjam, az írásmódja, a szemlélete is a mondanivalója is szimpatikus, kérem fogadja elismerésem. Végig fogom olvasni (bár ez a blogspot minden oldaltöltésnél beáll picit). ja, és én is olyan sparos zabot eszek :D
Itt a gyiken sokfelé hirdetem én is a nőknek, hogy bátran eddzenek, én is próbálok blogot írogatni, de lusta disznó vagyok le is írni, és csak ötlet van sok. Ha gondolja, vethet rá egy pillantást: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!