Azoktól kérdezném, akik min.5 éves kapcsolatban élnek,30 körüliek (kevéssel felette) és most szeretnének babát. Havonta hány alkalommal szerelmeskedtek?
Én 32 párom 33,5 éves. Január óta próbálkozunk, azaz úgy kezdtük, hogy igyekeztünk minél többet együtt lenni,de nem néztem a naptárt. majd kb. 5 hónap múlva, mikor nem jött össze, kiborultam, és "rástartoltunk" az ovu körüli napokra. Hát mit ne mondjak, első pár alkalommal ment, de volt, hogy kínlódtunk, volt hogy röhögtünk azon, hogy inkább Tom&Jerryt néznénk, sex helyett:)))
Mostanában végeztünk a meddőségi vizsgálatokkal, ahol kiderült, hogy a férjemnek elég gyenge a spermaképe. Paff!! Kap vitamint, hogy rendbe hozzák, most megyünk nyaralni 1 hónapra, az alatt is tevékenykedünk, februárba meg benevezünk egy inszemre, azt ajánlotta a doki! Jelenleg nem számolgatunk, szeretkezünk, ha kedvünk tartja (ált ez heti 1 alkalom)és úgy vagyok vele, majd csak sikerül:)
Szóval, KITARTÁS neked!!!!!
3. vagyok.
Én is átéltem ezt az érzést, a nemvárt napján teszteltem, persze mindig negatívat. Nem azt mondom, hogy mostanában nem sz@r, ha megjön, de vhogy ki kell lépni ebből a görcsösen akarásból. Attól nem lesz jobb, sőt, állítólag azoknál nőknél, akik ezen rágódnak, "érzi" a baba a stresszt, és azért nem jön. Háát, a fene tudja.
Sztem próbálj meg lekattanni az ovuról, nyugodj meg, egymásra koncentreáljatok, és akkor talán többször lesz kedvetek"nekifutni"
Én 34 éves vagyok és 10 évi házasság után született a fiunk. 1 évig havonta 1-2 alkalommal voltunk együtt. Már nagyon untam, hogy nem jön a baba. Aztán történt egy csodálatos szeretkezés köztünk, mert rá voltunk hangolódva és nem a baba miatt csináltuk. 2 hét múlva + volt a teszt. Szerintem kell a jó sex a babacsináláshoz, bár ne feledd, hogy sokszor egy erőszakból és egyetlen alkalomból is fogan baba.
Sikerülni fog, vedd elő a nőiességed és pörgesd rá magad egy kicsit agyban! Biztos van valami sexi a párodban, hiszen ezért vagy vele már 5 éve. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!