Azoktól kérdezném, akik min.5 éves kapcsolatban élnek,30 körüliek (kevéssel felette) és most szeretnének babát. Havonta hány alkalommal szerelmeskedtek?
Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy,hogy az ovu-körüli "kötelező" szex fárasztó?A kapcsolatunk elején szinte egyfolytában szeretkeztünk-mint mindenki-,most pedig néha a havi egy alkalom is nehezen jön össze.Mondhatom én egyáltalán azt,hogy egy éve próbálkozunk a babával,amikor ez gyakorlatilag 14-15 alkalom volt összesen?Nagyon szeretjük egymást,beszéltünk is erről,mégis nehezen mennek a dolgok.Kérlek olyanok válaszoljanak,akik pontosan értik mit akartam itt elmondani.2009. dec. 1. 11:26
21/27 anonim válasza:
Én is a többséget erősítem. Nem jó, az igaz, de egy kicsit megnyugtat, hogy vagyunk így jó sokan. Köszönöm, kérdező, hogy feltetted ezt a kissé kínos kérdést (akár helyettem is). Nálunk sincs baj az érzelmekkel, de nagy a pörgés, sok a munka, kicsit elkopnak a szép dolgok. Az igazi baj az -nem tudom, Ti hogy vagytok vele-, hogy hallom az órámat ketyegni, és igenis a babát ovu körüli időben kell csinálni. Ettől tűnik kicsit gépiesnek a dolog...
22/27 anonim válasza:
en 32 a ferjem 33 eves.Hat ha nekem lenne kedvem o bizony mindennap akarna.Igy is heti legalabb 4 alkalom.Nincs vele semmi bajom imadom csak a rohano vilag sok gond stb.3 eve varjuk a babat de semmi...Szoval nem az egyuttletek szama dominal szerintem
23/27 anonim válasza:
Mi 10 éve vagyunk együtt,van egy 3 évesünk,és most szeretnénk neki tesókát,hát mi kb 20X vagyunk együtt egy ciklusban:)Ovu körüli napok (14,előtte 7 nappal kezdünk,és utána 6 nappal befejezzük,mert biztopsra akarunk menni),egyfolytában,aztán a többi 2-3 naponta előtte és utána.
24/27 anonim válasza:
Szia!Olvastam amit írtál és meg néztem:vajon nem én ítam:)annyira egyezik az én történetemmel!30 múltam a párommal 5 éve vagyunk együtt mi lassan három éve próbálkozunk!Év elején rá vettem magam a vizsgálatokra sajna az átjárhatóságit rosszul viseltem és nem csinálta végig a dokim párom spermái sem a legjobbak!Aztán belefáradtunk az egészbe és nem folytattuk a vizsgálatokat!Páromnak is van egy gyereke és 14 évvel ezelőtt nekem is volt egy terhességem amit nem tarthattam meg!A novemberi ciklusomnál igyekeztem azon lenni,hogy legalább két naponta együtt legyünk,hogy az esély meg legyen van még három napom reménykedni bár nem bízom már semmiben!Most úgy döntöttem februárban keresek egy másik dokit és nem próbálkozunk tovább,hanem segítsen ha kell inszem vagy bármi de legyen biztosabb mint a naptár!Kitartást mindenkinek!!!
25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy utsó(is)leírtad a történetedet.Januárban megyek orvoshoz,mert nem akarom a karácsonyt elsötétíteni az esetleges rossz hírekkel.Attól félek,h pvezető elzáródásom lehet.Állítólag kibírhatatlan az átjárhatósági olyankor.Nálad ez volt az,amiért nem végezték el?...és ha még hozzáteszem,hogy 9 éve megszakítással védekezünk.Anno pedig egyetlen alkalomból lettem terhes.Sajnos.
2009. dec. 4. 11:09
26/27 anonim válasza:
Előző vagyok!Nekem azt mondta a dokim,hogy mivel a vizsgálat elején(Valószínűleg a stresszelés miatt)elájultam lehet amiatt a petevezetékem hírtelen összerándult és emiatt nem sikerült a vizsgálat!Februárban az új dokival megbeszélem,hogy csináljunk egyből átjárhatóságit mert más problémát nem tudok elképzelni!Párom vizsgálata ami még fontos de oda ahol voltunk nem megyünk vissza mert a doki harmadik vizsgálatnál sem írt fel semmit hanem újabb vizsgálatot akart csinálni amire aszisztense közölte,hogy mindenképpen abban a hónapban menjünk vissza mert drága a vizsgálat és csak ritkán csinálnak!!!Annyira nem rossz a helyzet páromnál,hogy százezreket kelljen egy vizsgálatért fizetni anélkül,hogy elő jött volna a kezelés lehetősége!Így tehát febr.-ban kezdhetjük előről!Sok sikert neked is és mielőbbbi boldog babavárást!!!
27/27 anonim válasza:
Igen,így van ez nálunk is.Ritkán vagyunk együtt.Sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!